NACAR: SİZLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİM

DÜNYA 21.02.2024 - 11:51, Güncelleme: 21.02.2024 - 11:51 2071+ kez okundu.
 

NACAR: SİZLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİM

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, seçim gezilerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar:   NACAR: SİZLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİM   Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, seçim gezilerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.     Gittiği her mahalle, cadde ve sokakta vatandaşlarla birebir temas kuran Dr. Halil Nacar, gördüğü ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Sizlerin sevgisi bizleri mutlu ediyor, sevindiriyor, şunu iyi bilmenizi istiyorum verdiğiniz destekler için sizleri mahçup etmeyeceğim. İşimiz gücümüz, tüm düşüncemiz Yüreğir ve Yüreğirliye hizmet olacak. Hep daha iyi neler yaparız bunun için çalışacağız” dedi.     YÜREĞİRLİNİN KAZANACAĞI İŞLER YAPACAĞIZ   Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, “Ben içinizde olmak, sizlere hizmet etmek için aday oldum. Her mahallenin temsilcisi ben olacağım ve sizi en çok düşünen olacağım. İnşallah hep birlikte Yüreğirlinin kazanacağı işler yapacağız. Benim 20 yıllık doktorluk meslek hayatımın 10 yılı yöneticilikle geçti. Şimdi kamuda yaptığımız hizmetleri inşallah belediye başkanı olarak Yüreğir’de devam ettireceğiz. En büyük mutluluğum yapacağımız hizmetler ve projeler olacak. İnsana dokunan, sosyal projelere ağırlık vereceğiz” diye konuştu.
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, seçim gezilerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar:

 

NACAR: SİZLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİM

 

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, seçim gezilerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

 

 

Gittiği her mahalle, cadde ve sokakta vatandaşlarla birebir temas kuran Dr. Halil Nacar, gördüğü ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Sizlerin sevgisi bizleri mutlu ediyor, sevindiriyor, şunu iyi bilmenizi istiyorum verdiğiniz destekler için sizleri mahçup etmeyeceğim. İşimiz gücümüz, tüm düşüncemiz Yüreğir ve Yüreğirliye hizmet olacak. Hep daha iyi neler yaparız bunun için çalışacağız” dedi.

 

 

YÜREĞİRLİNİN KAZANACAĞI İŞLER YAPACAĞIZ

 

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, “Ben içinizde olmak, sizlere hizmet etmek için aday oldum. Her mahallenin temsilcisi ben olacağım ve sizi en çok düşünen olacağım. İnşallah hep birlikte Yüreğirlinin kazanacağı işler yapacağız. Benim 20 yıllık doktorluk meslek hayatımın 10 yılı yöneticilikle geçti. Şimdi kamuda yaptığımız hizmetleri inşallah belediye başkanı olarak Yüreğir’de devam ettireceğiz. En büyük mutluluğum yapacağımız hizmetler ve projeler olacak. İnsana dokunan, sosyal projelere ağırlık vereceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.