Ne diyorsak o..!

SİYASET 21.12.2015 - 16:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2883+ kez okundu.
 

Ne diyorsak o..!

Karalar, Barut'u işaret etti. Şimdi gözler Çetin'de...
    27 Aralık Pazar günü olağan kongresini yapacak olan CHP Adana  İl Örgütü’nde başkan adayları netleşmeye başladı. Delege seçimlerinden itibaren sancılı bir süreç geçiren CHP, ilçe kongrelerinde, partili belediye başkanlarının kapalı kapılar ardında delege üzerinde egemenlik kurma yarışına sahne oldu. EGEMEN YAZMIŞTI Gazeteniz Egemen, 20 Aralık Pazar günü “Karalar ve Çetin aday belirlemeye çalışıyor” başlıklı manşet haberinde, Zeydan Karalar’ın, Ayhan Barut’u aday göstermek için ikna çalışmalarını yazmıştı. Karalar, adayını netleştirdi, şimdi sırada Soner Çetin’in göstereceği isim var. İLK ADAY BARUT 27 Aralık’taki CHP İl Kongresi’nde ilk aday olarak, Çukurova İlçe eski Başkanı, belediye başkan aday adayı Ayhan Barut ortaya çıktı. Eski Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bekir Sıtkı Özer, Dr. Halit Atik gibi isimlerin de adı il başkan adaylığı için kulislerde dolaşıyor. Seyhan Belediyesi’nin, Barut’un bugünkü açıklamasına belediye bürokratlarını ve muhtarları da davet ettiği ileri sürüldü. KARALAR’IN ETKİSİ Ayhan Barut’un CHP İl Başkan adaylığında, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın belirleyici rolü çok büyük. CHP kulislerinde, Başkan Karalar’ın Barut’u aday göstermek için günlerdir çalıştığı konuşuluyor. Barut, bugün saat 13.00’te partisinin il merkezinde adaylığını açıklayacak. SONER ÇETİN CEPHESİ Öte yandan, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve bazı ilçe başkanları da 27 Aralık’taki kongrede il başkan adayı çıkarmak için çalışıyor. Ancak Çetin ve birlikte hareket ettikleri partililer, henüz il başkan adaylarını açıklamadılar. Başkan Çetin’in büyük olasılıkla Av. Hacı Hüseyin Kılınç’ı aday göstermek istediği belirtiliyor.    
Karalar, Barut'u işaret etti. Şimdi gözler Çetin'de...

 

 

27 Aralık Pazar günü olağan kongresini yapacak olan CHP Adana  İl Örgütü’nde başkan adayları netleşmeye başladı. Delege seçimlerinden itibaren sancılı bir süreç geçiren CHP, ilçe kongrelerinde, partili belediye başkanlarının kapalı kapılar ardında delege üzerinde egemenlik kurma yarışına sahne oldu.

EGEMEN YAZMIŞTI

Gazeteniz Egemen, 20 Aralık Pazar günü “Karalar ve Çetin aday belirlemeye çalışıyor” başlıklı manşet haberinde, Zeydan Karalar’ın, Ayhan Barut’u aday göstermek için ikna çalışmalarını yazmıştı. Karalar, adayını netleştirdi, şimdi sırada Soner Çetin’in göstereceği isim var.

İLK ADAY BARUT

27 Aralık’taki CHP İl Kongresi’nde ilk aday olarak, Çukurova İlçe eski Başkanı, belediye başkan aday adayı Ayhan Barut ortaya çıktı. Eski Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bekir Sıtkı Özer, Dr. Halit Atik gibi isimlerin de adı il başkan adaylığı için kulislerde dolaşıyor. Seyhan Belediyesi’nin, Barut’un bugünkü açıklamasına belediye bürokratlarını ve muhtarları da davet ettiği ileri sürüldü.

KARALAR’IN ETKİSİ

Ayhan Barut’un CHP İl Başkan adaylığında, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın belirleyici rolü çok büyük. CHP kulislerinde, Başkan Karalar’ın Barut’u aday göstermek için günlerdir çalıştığı konuşuluyor. Barut, bugün saat 13.00’te partisinin il merkezinde adaylığını açıklayacak.

SONER ÇETİN CEPHESİ

Öte yandan, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve bazı ilçe başkanları da 27 Aralık’taki kongrede il başkan adayı çıkarmak için çalışıyor. Ancak Çetin ve birlikte hareket ettikleri partililer, henüz il başkan adaylarını açıklamadılar. Başkan Çetin’in büyük olasılıkla Av. Hacı Hüseyin Kılınç’ı aday göstermek istediği belirtiliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.