Neredesin BDDK?

GÜNDEM 31.01.2022 - 17:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1855+ kez okundu.
 

Neredesin BDDK?

Pandemi ve ekonomik krizlerde karlarını katlayıp artıran özel bankaların mesnetsiz işlem ücretleri vatandaşları çileden çıkarıyor.
8 BİN TL BORÇ YATIRDI 236 LİRASINI ALDILAR!   Garanti BBVA, Vergi Dairesi'ne internet üzerinden prim yatırmak için bile 236,79 lira işlem ücreti alarak 'bu kadarına da pes' dedirtti. Toplam tutarı 7 bin 892 lira olan prim borcu için, internet üzerinden ödeme yapan müşteri, kendisine uygulanan fiyat tarifesi ile şaşkına döndü.  DENETLEYEN VAR ANCAK ŞİKAYETİ TAKAN YOK  Hakkını Tüketici Hakem Heyeti'nde aramayı düşünen müşteri, "EFT yapmanın en yüksek karşılığı bile bu değil, böyle şey olmaz. Bankaları denetleyen birileri var, buna rağmen yapılıyorsa hayret" dedi. Bu arada, Garanti BBVA hakkında sikayetvar.com üzerinden de değişik konulara ait onlarca şikayet yapıldığı ortaya çıktı. DAYANAĞI OLMAYAN ÜCRET TARİFESİNE GÖRE… Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) özel bankaların haksız işlem ücretleriyle ilgili ne gibi işlemler yapacağı ve bu güne kadar bankaların kaç kişiye bu mesnetsiz ücret tarifelerini uyguladığı ise merak ediliyor.
Pandemi ve ekonomik krizlerde karlarını katlayıp artıran özel bankaların mesnetsiz işlem ücretleri vatandaşları çileden çıkarıyor.

8 BİN TL BORÇ YATIRDI 236 LİRASINI ALDILAR!

 

Garanti BBVA, Vergi Dairesi'ne internet üzerinden prim yatırmak için bile 236,79 lira işlem ücreti alarak 'bu kadarına da pes' dedirtti. Toplam tutarı 7 bin 892 lira olan prim borcu için, internet üzerinden ödeme yapan müşteri, kendisine uygulanan fiyat tarifesi ile şaşkına döndü. 


DENETLEYEN VAR ANCAK ŞİKAYETİ TAKAN YOK 


Hakkını Tüketici Hakem Heyeti'nde aramayı düşünen müşteri, "EFT yapmanın en yüksek karşılığı bile bu değil, böyle şey olmaz. Bankaları denetleyen birileri var, buna rağmen yapılıyorsa hayret" dedi. Bu arada, Garanti BBVA hakkında sikayetvar.com üzerinden de değişik konulara ait onlarca şikayet yapıldığı ortaya çıktı.


DAYANAĞI OLMAYAN ÜCRET TARİFESİNE GÖRE…


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) özel bankaların haksız işlem ücretleriyle ilgili ne gibi işlemler yapacağı ve bu güne kadar bankaların kaç kişiye bu mesnetsiz ücret tarifelerini uyguladığı ise merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.