Ömer Topçu Nacar'a destek için sahaya indi

SİYASET 10.03.2024 - 14:25, Güncelleme: 10.03.2024 - 14:25 1963+ kez okundu.
 

Ömer Topçu Nacar'a destek için sahaya indi

Yüreğir Belediye Meclis Üyesi adayı Hacı Yüksekyayla'nın Atakent seçim bürosu açılışında izdiham yaşandı
Yüreğir Belediye Meclis Üyesi adayı Hacı Yüksekyayla'nın Atakent seçim bürosu açılışında izdiham yaşandı Ömer Topçu Nacar'a destek için sahaya indi Eski belediye başkanı Ömer Topçu 28 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Halil Nacar için sahalara geri döndü. AK Parti Yüreğir Belediye Meclis Üyesi ve yeni dönemde meclis üyesi adayı Hacı Yüksekyayla' nın Atakent Mahallesi'nde seçim bürosu açılışına gelen eski Başkan Ömer Topçu Yüreğir de Halil Nacar başkanın galibiyeti için eski ekibinin tamamının sahada çalıştığını söyledi.  SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI İZDİHAMA SEBEP OLDU Meclis Üyesi Adayı Hacı Yüksekyayla'nın Atakent Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosu açılışı tam bir miting havasında gerçekleşti. Kalabalık davetli gurubunda izdiham yaşandı. Seçim Ofisi açılışında mahallelilerin haricinde taşıma vatandaşların olmaması da dikkatlerden kaçmadı.  Meclis Üyesi Adayı Hacı Yüksekyayla; "seçimlerden açık ara galibiyetle çıkacak olan belediye başkanımızın yanındaki yol arkadaşları olarak Yüreğir için üretmeye ve çok çalışmaya adayız. Sevdamız Yüreğir biz sevdamızdan vazgeçmeyiz" dedi.  Yüreğirli hemşehrilerimizin sosyal belediyecilikte vazgeçmeyeceklerini de dile getiren Yüksekyayla; "liderimiz reisimiz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Yüreğir in anahtarını teslim edeceğimiz gün çok yakın da." Şeklinde konuştu. Toplantıya AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, 26 ve 27. Dönem Adana milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Söylemez, Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Polat Bulut Belediye Başkan adayı Halil Nacar'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Yüreğir Belediye Meclis Üyesi adayı Hacı Yüksekyayla'nın Atakent seçim bürosu açılışında izdiham yaşandı

Yüreğir Belediye Meclis Üyesi adayı Hacı Yüksekyayla'nın Atakent seçim bürosu açılışında izdiham yaşandı

Ömer Topçu Nacar'a destek için sahaya indi

Eski belediye başkanı Ömer Topçu 28 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Halil Nacar için sahalara geri döndü.
AK Parti Yüreğir Belediye Meclis Üyesi ve yeni dönemde meclis üyesi adayı Hacı Yüksekyayla' nın Atakent Mahallesi'nde seçim bürosu açılışına gelen eski Başkan Ömer Topçu Yüreğir de Halil Nacar başkanın galibiyeti için eski ekibinin tamamının sahada çalıştığını söyledi. 
SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI İZDİHAMA SEBEP OLDU
Meclis Üyesi Adayı Hacı Yüksekyayla'nın Atakent Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosu açılışı tam bir miting havasında gerçekleşti. Kalabalık davetli gurubunda izdiham yaşandı. Seçim Ofisi açılışında mahallelilerin haricinde taşıma vatandaşların olmaması da dikkatlerden kaçmadı. 
Meclis Üyesi Adayı Hacı Yüksekyayla; "seçimlerden açık ara galibiyetle çıkacak olan belediye başkanımızın yanındaki yol arkadaşları olarak Yüreğir için üretmeye ve çok çalışmaya adayız. Sevdamız Yüreğir biz sevdamızdan vazgeçmeyiz" dedi. 
Yüreğirli hemşehrilerimizin sosyal belediyecilikte vazgeçmeyeceklerini de dile getiren Yüksekyayla; "liderimiz reisimiz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Yüreğir in anahtarını teslim edeceğimiz gün çok yakın da." Şeklinde konuştu.
Toplantıya AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, 26 ve 27. Dönem Adana milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Söylemez, Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Polat Bulut Belediye Başkan adayı Halil Nacar'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.