Özel DentalPark Ağız ve Diş Polikliniği kapılarını açtı

GÜNDEM 25.11.2021 - 14:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2568+ kez okundu.
 

Özel DentalPark Ağız ve Diş Polikliniği kapılarını açtı

Adana’da Özel DentalPark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği “Güvenle Gülümseyin” mottosu ile faaliyetlerine başladı.
Diş Hekimleri Mehmet Ali Rencüzoğulları, Fatma Türeyici ve Esra Üçok Bilen’in hizmet vereceği polikliniğin genel müdürlüğünü Alim Okan yürütüyor.    Görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirilen Özel DentalPark; Mahfesığmaz mahallesi  Şehitler Bulvarı Coşanay Kılıç apartmanı zemin katında hizmet veriyor.  Türk Kadınlar Konseyi Derneği Şube ve Akdeniz Bölge Başkanı Avukat Meryem Türktekin de ‘hayırlı olsun’ dileklerinin ardından poliklinik çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Adana’da Özel DentalPark Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği “Güvenle Gülümseyin” mottosu ile faaliyetlerine başladı.

Diş Hekimleri Mehmet Ali Rencüzoğulları, Fatma Türeyici ve Esra Üçok Bilen’in hizmet vereceği polikliniğin genel müdürlüğünü Alim Okan yürütüyor. 

 

Görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirilen Özel DentalPark; Mahfesığmaz mahallesi  Şehitler Bulvarı Coşanay Kılıç apartmanı zemin katında hizmet veriyor. 


Türk Kadınlar Konseyi Derneği Şube ve Akdeniz Bölge Başkanı Avukat Meryem Türktekin de ‘hayırlı olsun’ dileklerinin ardından poliklinik çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.