ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR UNUTULMADI

GÜNDEM 25.04.2024 - 15:48, Güncelleme: 25.04.2024 - 15:48 1086 kez okundu.
 

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR UNUTULMADI

"Sheraton'dan Özel Gereksinimli Çocuklar İçin Anlamlı Etkinlik"
Sheraton Grand Adana Oteli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı özel gereksinimli çocukları unutmayarak, büyük bir etkinlikle kutladı. Otel, Atatürk'ün bütün çocuklara armağan ettiği bu özel günü, her çocuğun mutluluğunu doyasıya yaşaması için önemsediğini gösterdi. Otel çalışanları, 23 Nisan günü otelin kapısında özel gereksinimli çocukları çiçeklerle ve Türk bayraklarıyla karşılayarak örnek bir davranış sergiledi. Her çocuğu sevgiyle kucaklayıp, dans gösterilerine coşkuyla eşlik ederek onlara kendilerini çok değerli ve özel hissettirdiler. Bu anlamlı etkinlik, özel gereksinimli çocukların toplumda kabul görmesini ve önemsenmesini vurgulayarak, her çocuğun eşit şekilde bayramı kutlama hakkına sahip olduğunu gösterdi.  "YARINLAR GÜZEL OLSUN Kİ HERGÜN BAYRAM OLSUN" Gönüllü Anneler Topluluğu Temsilcisi Gülşen Akgöz, etkinlik öncesinde yaptığı açıklamada, 23 Nisan'ın ulusal egemenliğin ve eşitliğin simgesi olduğunu vurgulayarak, çocukların her gününü bayram gibi yaşaması dileğinde bulundu. Akgöz, "Atatürk'ün Türk çocuklarına armağan ettiği dünyadaki tek Çocuk Bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, özgürlüğün ve eşitliğin dayanağı olan ulusal egemenliğin simgesidir. Yarınlar hep güzel olsun ki çocuklarımıza her gün bayram olsun" dedi. "ÇOCUKLARIMIZA ÇOK ÖZEL VE MUTLU HİSSETTİRDİLER" Akgöz konuşmasında: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Sheraton Grand Oteli Özel Gereksinimli Çocuklarımızı 23 Nisan günü otelin kapısında çiçeklerle, bayraklarla karşıladılar. Tüm otel çalışanları yavrularımızı sevgi ile kucaklayıp etkinlik yapacağımız bahçe alanında çocuklarimizin dans gösterilerine coşkuyla eşlik ederek, onlara kendilerini çok değerli ve özel hissettirdiler. Çocuklarımız açık büfeden yemek yiyerek aileleriyle birlikte eğlenceli keyifli çok güzel bir zaman geçirdi . Bu yıl dünya şampiyonu olan Selin Naz Özcan Otel'in Genel Müdürü'nün koltuğuna devir teslim töreni ve arkadaşlarının alkışlarıyla  oturdu . Can evlatlarımız hep birlikte 23 Nisan pastasını keserek çok mutlu oldular. Değerli şeflerimizle  birlikte pasta süslemeleri yapma imkanı buldular "diye konuştu.  GÜLŞEN AKGÖZ TEŞEKKÜR ETTİ Akgöz, etkinlik sonrasında Sheraton Grand Adana Oteli çalışanlarına teşekkür ederek, özel gereksinimli çocuklara ve ailelerine kendilerini özel ve mutlu hissettirdikleri için herkese minnettarlığını ifade etti. Akgöz: "Yavrularımıza ve ailelerine kendilerini çok özel ve mutlu hissettirdiği için tüm Sheraton Grand Otelin'e Genel Müdür'ü Ünal Sarıbaş'a, kıymetli yönetim ekibine, Oktay Orel'e, Vuslat Dağlı'ya, Elif  Şirin'e ve tüm çalışma arkadaşlarına ,Çukurova Aşçılar Derneği'ne bu güzel güzel ve anlamlı güne vesile  olan can evlatlarımızın öğretmeni Arzu Kocamanoğlu'na Gönüllü Anneler Topluluğu olarak ayrı ayrı teşekkür eder, sonsuz sevgi ve şükranlarımızı sunarız" şeklinde konuştu.
"Sheraton'dan Özel Gereksinimli Çocuklar İçin Anlamlı Etkinlik"

Sheraton Grand Adana Oteli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı özel gereksinimli çocukları unutmayarak, büyük bir etkinlikle kutladı. Otel, Atatürk'ün bütün çocuklara armağan ettiği bu özel günü, her çocuğun mutluluğunu doyasıya yaşaması için önemsediğini gösterdi. Otel çalışanları, 23 Nisan günü otelin kapısında özel gereksinimli çocukları çiçeklerle ve Türk bayraklarıyla karşılayarak örnek bir davranış sergiledi. Her çocuğu sevgiyle kucaklayıp, dans gösterilerine coşkuyla eşlik ederek onlara kendilerini çok değerli ve özel hissettirdiler. Bu anlamlı etkinlik, özel gereksinimli çocukların toplumda kabul görmesini ve önemsenmesini vurgulayarak, her çocuğun eşit şekilde bayramı kutlama hakkına sahip olduğunu gösterdi. 

"YARINLAR GÜZEL OLSUN Kİ HERGÜN BAYRAM OLSUN"


Gönüllü Anneler Topluluğu Temsilcisi Gülşen Akgöz, etkinlik öncesinde yaptığı açıklamada, 23 Nisan'ın ulusal egemenliğin ve eşitliğin simgesi olduğunu vurgulayarak, çocukların her gününü bayram gibi yaşaması dileğinde bulundu. Akgöz, "Atatürk'ün Türk çocuklarına armağan ettiği dünyadaki tek Çocuk Bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, özgürlüğün ve eşitliğin dayanağı olan ulusal egemenliğin simgesidir. Yarınlar hep güzel olsun ki çocuklarımıza her gün bayram olsun" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZA ÇOK ÖZEL VE MUTLU HİSSETTİRDİLER"

Akgöz konuşmasında: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Sheraton Grand Oteli Özel Gereksinimli Çocuklarımızı 23 Nisan günü otelin kapısında çiçeklerle, bayraklarla karşıladılar. Tüm otel çalışanları yavrularımızı sevgi ile kucaklayıp etkinlik yapacağımız bahçe alanında çocuklarimizin dans gösterilerine coşkuyla eşlik ederek, onlara kendilerini çok değerli ve özel hissettirdiler. Çocuklarımız açık büfeden yemek yiyerek aileleriyle birlikte eğlenceli keyifli çok güzel bir zaman geçirdi . Bu yıl dünya şampiyonu olan Selin Naz Özcan Otel'in Genel Müdürü'nün koltuğuna devir teslim töreni ve arkadaşlarının alkışlarıyla  oturdu . Can evlatlarımız hep birlikte 23 Nisan pastasını keserek çok mutlu oldular. Değerli şeflerimizle  birlikte pasta süslemeleri yapma imkanı buldular "diye konuştu. 

GÜLŞEN AKGÖZ TEŞEKKÜR ETTİ

Akgöz, etkinlik sonrasında Sheraton Grand Adana Oteli çalışanlarına teşekkür ederek, özel gereksinimli çocuklara ve ailelerine kendilerini özel ve mutlu hissettirdikleri için herkese minnettarlığını ifade etti. Akgöz: "Yavrularımıza ve ailelerine kendilerini çok özel ve mutlu hissettirdiği için tüm Sheraton Grand Otelin'e Genel Müdür'ü Ünal Sarıbaş'a, kıymetli yönetim ekibine, Oktay Orel'e, Vuslat Dağlı'ya, Elif  Şirin'e ve tüm çalışma arkadaşlarına ,Çukurova Aşçılar Derneği'ne bu güzel güzel ve anlamlı güne vesile  olan can evlatlarımızın öğretmeni Arzu Kocamanoğlu'na Gönüllü Anneler Topluluğu olarak ayrı ayrı teşekkür eder, sonsuz sevgi ve şükranlarımızı sunarız" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.