Özlenen tesis

GÜNDEM 24.10.2016 - 14:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2109+ kez okundu.
 

Özlenen tesis

ADANA – Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) genel merkezi tarafından Ankara Kızılay’da üyelerinin mini aidatlarıyla yaptırılan emekli misafirhanesi 16 Kasım 2016’da düzenlenecek bir törenle hizmete giriyor. 107 yataklı misafirhanenin açılacak olması emekliler dünyasında büyük bir heyecan yarattı.   TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, yapımı tamamlanan ve hizmete gireceği günü bekleyen misafirhane ile ilgili yaptığı açıklamada,  bu tesisin emekliler için özlenen bir tesis olduğunu ifade etti. Genel merkezin kılı kırk yaran bir anlayışla misafirhanenin yapımını üstlendiğini açıklayan Başkan İyiyürek, şunları dedi: “Bu misafirhanemiz emekli kardeşlerimize hizmet verecektir. Başkent Ankara’da işi olanlar, ya da Ankara’yı gezmeye gidecek olan Türkiye’nin dört bir yanında faaliyette bulunan TÜED şubelerine üye emeklilerimiz, burada rahatça kalabilecekler. Yılda bir kez aidat ödeyen emekli kardeşlerimiz 4 yıldızlı otel konforunda olan misafirhanenin tüm imkanlarından yararlanacaktır. Misafirhanesine gelecek olan emekli kardeşlerimiz sabah kahvaltısı hizmetini alacak tesise günlük küçük bir ücret ödeyecek. Emekli kardeşlerimiz, tesisten yararlanacağı her türlü imkanı bulacaklardır. Üyelerin mini aidatlarıyla yapılan bu tesisin doğmasında emeği geçen Genel Başkanımız Kazım Ergün’e, yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Tesisimiz emekliler dünyasına hayırlı uğurlu olsun.” 

ADANA – Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) genel merkezi tarafından Ankara Kızılay’da üyelerinin mini aidatlarıyla yaptırılan emekli misafirhanesi 16 Kasım 2016’da düzenlenecek bir törenle hizmete giriyor. 107 yataklı misafirhanenin açılacak olması emekliler dünyasında büyük bir heyecan yarattı.

 

TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, yapımı tamamlanan ve hizmete gireceği günü bekleyen misafirhane ile ilgili yaptığı açıklamada,  bu tesisin emekliler için özlenen bir tesis olduğunu ifade etti. Genel merkezin kılı kırk yaran bir anlayışla misafirhanenin yapımını üstlendiğini açıklayan Başkan İyiyürek, şunları dedi:

“Bu misafirhanemiz emekli kardeşlerimize hizmet verecektir. Başkent Ankara’da işi olanlar, ya da Ankara’yı gezmeye gidecek olan Türkiye’nin dört bir yanında faaliyette bulunan TÜED şubelerine üye emeklilerimiz, burada rahatça kalabilecekler. Yılda bir kez aidat ödeyen emekli kardeşlerimiz 4 yıldızlı otel konforunda olan misafirhanenin tüm imkanlarından yararlanacaktır. Misafirhanesine gelecek olan emekli kardeşlerimiz sabah kahvaltısı hizmetini alacak tesise günlük küçük bir ücret ödeyecek. Emekli kardeşlerimiz, tesisten yararlanacağı her türlü imkanı bulacaklardır.

Üyelerin mini aidatlarıyla yapılan bu tesisin doğmasında emeği geçen Genel Başkanımız Kazım Ergün’e, yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Tesisimiz emekliler dünyasına hayırlı uğurlu olsun.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.