SANKO OKULLARI’NIN MİLLİ TAKIM GURURU

SPOR 13.02.2024 - 09:59, Güncelleme: 13.02.2024 - 09:59 1949+ kez okundu.
 

SANKO OKULLARI’NIN MİLLİ TAKIM GURURU

SANKO Okulları’nın 5 öğrencisi Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Bulgaristan da düzenlenecek yüzme yarışlarına katılacak milli takıma davet edildi.
-YÜZME MİLLİ TAKIMI İLE 5 ÖĞRENCİ TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK  Türkiye Yüzme Federasyonu, 2023-2024 yüzme sezonu içinde yer alan ve 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde Bulgaristan’ın başkenti Soyfa’da düzenlenecek Tsvetnitsa Yüzme Turnuvasına bölge karması milli takımıyla katılacak.  SANKO Okulları öğrencilerinden Kadirhan Sağlam, Beril Tanrıtanır, Defne Su Demirbakan ve Yiğit Settar Evgülü milli takımda yer alacak.  Öğrencilerden Ali Emre Simitçi ise 26-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Burgas şehrinde düzenlenecek 11’inci Swimming Talent Cup Yüzme Müsabakasına Türkiye Bölge Karması Milli Takımında Türkiye’yi temsil etme gururunu yaşayacak.   SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, milli takımda okullarını ve Gaziantep’i, dolayısıyla Türkiye’yi, temsil edecek öğrencileri ile gurur duyduklarını belirterek, yüzme öğretmenleri Meltem Kalkan ve Mehmet Ali Karakuş’u da kutlayarak, milli takıma başarılar diledi.
SANKO Okulları’nın 5 öğrencisi Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Bulgaristan da düzenlenecek yüzme yarışlarına katılacak milli takıma davet edildi.

-YÜZME MİLLİ TAKIMI İLE 5 ÖĞRENCİ TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

 Türkiye Yüzme Federasyonu, 2023-2024 yüzme sezonu içinde yer alan ve 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde Bulgaristan’ın başkenti Soyfa’da düzenlenecek Tsvetnitsa Yüzme Turnuvasına bölge karması milli takımıyla katılacak.

 SANKO Okulları öğrencilerinden Kadirhan Sağlam, Beril Tanrıtanır, Defne Su Demirbakan ve Yiğit Settar Evgülü milli takımda yer alacak.

 Öğrencilerden Ali Emre Simitçi ise 26-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Burgas şehrinde düzenlenecek 11’inci Swimming Talent Cup Yüzme Müsabakasına Türkiye Bölge Karması Milli Takımında Türkiye’yi temsil etme gururunu yaşayacak.

 

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, milli takımda okullarını ve Gaziantep’i, dolayısıyla Türkiye’yi, temsil edecek öğrencileri ile gurur duyduklarını belirterek, yüzme öğretmenleri Meltem Kalkan ve Mehmet Ali Karakuş’u da kutlayarak, milli takıma başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.