"SARIÇAM'A KADIN ELİ DEĞECEK"

SİYASET 19.03.2024 - 16:07, Güncelleme: 19.03.2024 - 16:07 1553+ kez okundu.
 

"SARIÇAM'A KADIN ELİ DEĞECEK"

"Deva Partisi Sarıçam Belediye Başkan Adayı Sibel Demirci: Sarıçam'ı Yeniden Şekillendirmek İçin Yola Çıkıyor"
Deva Partisi'nin iddialı ismi Sibel Demirci, Sarıçam'a kadın elinin değeceği bir dönemin müjdesini veriyor. Demirci, Sarıçam'ı modernleştirme ve yaşanabilir bir şehir haline getirme hedefiyle hareketleniyor. Son ziyaretinde Deva Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacıkcık ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Milli ile birlikte Kozanlılar Derneği'ni ziyaret eden Demirci, Sarıçam halkıyla sık sık bir araya gelerek sorunlarını dinliyor ve projelerini anlatıyor.Sarıçam'ın potansiyeline vurgu yaparak konuşan Demirci, kötü yönetim nedeniyle yaşanan çöplük kokusu, çarpık kentleşme, olmayan yollar ve kaldırımlar gibi sorunların çözümü için elini taşın altına koyuyor. "SARIÇAM'A DEVA OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM" Deva Partisi'nin kararlı adayı Sibel Demirci, Çevre Mühendisi kimliğiyle, Adana'nın nadide ilçesi Sarıçam'ı, doğasıyla, üniversiteleriyle, organize sanayi bölgesiyle cazibe merkezi haline getirmek için kararlı bir şekilde çalışıyor. Demirci'nin adaylık sürecindeki vurgusu, kadınlara ve gençlere öncelik vermek ve tecrübelerini bu yönde kullanmak olmuştur. "Sarıçam’a DEVA olmak için belediye başkanı adayı oldum" diyen Demirci, Sarıçam'ı Adana'nın en sevilen merkez ilçesi haline getirmek için kararlı adımlarla ilerliyor.
"Deva Partisi Sarıçam Belediye Başkan Adayı Sibel Demirci: Sarıçam'ı Yeniden Şekillendirmek İçin Yola Çıkıyor"

Deva Partisi'nin iddialı ismi Sibel Demirci, Sarıçam'a kadın elinin değeceği bir dönemin müjdesini veriyor. Demirci, Sarıçam'ı modernleştirme ve yaşanabilir bir şehir haline getirme hedefiyle hareketleniyor. Son ziyaretinde Deva Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacıkcık ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Milli ile birlikte Kozanlılar Derneği'ni ziyaret eden Demirci, Sarıçam halkıyla sık sık bir araya gelerek sorunlarını dinliyor ve projelerini anlatıyor.Sarıçam'ın potansiyeline vurgu yaparak konuşan Demirci, kötü yönetim nedeniyle yaşanan çöplük kokusu, çarpık kentleşme, olmayan yollar ve kaldırımlar gibi sorunların çözümü için elini taşın altına koyuyor.

"SARIÇAM'A DEVA OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM"
Deva Partisi'nin kararlı adayı Sibel Demirci, Çevre Mühendisi kimliğiyle, Adana'nın nadide ilçesi Sarıçam'ı, doğasıyla, üniversiteleriyle, organize sanayi bölgesiyle cazibe merkezi haline getirmek için kararlı bir şekilde çalışıyor. Demirci'nin adaylık sürecindeki vurgusu, kadınlara ve gençlere öncelik vermek ve tecrübelerini bu yönde kullanmak olmuştur. "Sarıçam’a DEVA olmak için belediye başkanı adayı oldum" diyen Demirci, Sarıçam'ı Adana'nın en sevilen merkez ilçesi haline getirmek için kararlı adımlarla ilerliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.