“Şarkı Söylemek İsteyen Parmak Kaldırsın”

KÜLTÜR-SANAT 13.05.2022 - 14:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1499+ kez okundu.
 

“Şarkı Söylemek İsteyen Parmak Kaldırsın”

Ses Sanatçısı, Akademisyen ve Bestekâr Burhan Kul, “Şarkı Söylemek İsteyen Parmak Kaldırsın” adlı konserler serisine devam etti.    Burhan Kul, Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi Mehmet Akif Salonu’ndaki konserde sanatseverlere unutamayacaklar muhteşem bir gece yaşattı.      “Şarkı Söylemek İsteyen Parmak Kaldırsın” adlı konserler serisinin son durağı olarak Adana’yı seçen Burhan Kul, “Ülkemizdeki turneler bittikten sonra Avrupa turnesine çıkacağım. 25 Mayıs’ta Almanya’da bir konser vereceğim. Bodrum, Bursa ve tarihi sonra açıklanacak diğer illerimizde de konserlerimi sürdüreceğim.” dedi.   Burhan Kul İstanbul, Ankara, İzmir ve Gaziantep’ten sonra Adana’da konser vermenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, Adana’nın kendisi için çok özel bir şehir olduğunu söyledi. Kul,”Tanıdığım güzel ve özel insanlar var. Aslen Eskişehirli’yim ancak kendimi Adana’ya hep yakın hissettim. Adana tam bir sanat şehri, burada olmaktan çok mutluyum” ifadelerini kullandı.  

Ses Sanatçısı, Akademisyen ve Bestekâr Burhan Kul, “Şarkı Söylemek İsteyen Parmak Kaldırsın” adlı konserler serisine devam etti. 

 

Burhan Kul, Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi Mehmet Akif Salonu’ndaki konserde sanatseverlere unutamayacaklar muhteşem bir gece yaşattı.

 

 

 “Şarkı Söylemek İsteyen Parmak Kaldırsın” adlı konserler serisinin son durağı olarak Adana’yı seçen Burhan Kul, “Ülkemizdeki turneler bittikten sonra Avrupa turnesine çıkacağım. 25 Mayıs’ta Almanya’da bir konser vereceğim. Bodrum, Bursa ve tarihi sonra açıklanacak diğer illerimizde de konserlerimi sürdüreceğim.” dedi.

 

Burhan Kul İstanbul, Ankara, İzmir ve Gaziantep’ten sonra Adana’da konser vermenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, Adana’nın kendisi için çok özel bir şehir olduğunu söyledi. Kul,”Tanıdığım güzel ve özel insanlar var. Aslen Eskişehirli’yim ancak kendimi Adana’ya hep yakın hissettim. Adana tam bir sanat şehri, burada olmaktan çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.