Seyhan Personeline “19 Mayıs” kampı

GÜNDEM 23.05.2022 - 15:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2083+ kez okundu.
 

Seyhan Personeline “19 Mayıs” kampı

  “Seyhanlı Gençler” kamp ateşi yaktı! Seyhan Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında personeline yönelik Karaisalı/Hacılı Mahallesi Kabaklık alanında iki günlük kamp düzenledi. Başkan Akif Kemal Akay’ın talimatıyla 19 Mayıs nedeniyle gerçekleştirilen birimler arası kampta çalışanlar stres atma imkânı bulurken, gece boyunca yanan “Kamp Ateşi” etrafında “Atatürk” temalı şarkılar söylendi. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın talimatları doğrultusunda Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen kamp, personeli ve birim sorumlularıyla ailelerini bir araya getirdi. SPOR MÜSABAKALARI YAPILDI Bayraklarla süslenen kamp alanında personel ve aileleri farklı aktivitelerle hem 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor bayramını kutladı, hem de stres attı.  Kampta, oluşturulan takımlarla birimler arası müsabakalar yapıldı. Gece DJ Murat Akgün ile “90’lar” partisi ise orta yaş personeli gençlik yıllarına götürdü. Eğlence dolu kampta ateş etrafında Atatürk şarkıları söylendi.  Kampın olumlu geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren personeller ve aileleri, “Bizlerle çok iyi bir diyalog ortamı sunan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a düzenlemiş olduğu kamp nedeniyle teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.  

 

“Seyhanlı Gençler” kamp ateşi yaktı!

Seyhan Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında personeline yönelik Karaisalı/Hacılı Mahallesi Kabaklık alanında iki günlük kamp düzenledi. Başkan Akif Kemal Akay’ın talimatıyla 19 Mayıs nedeniyle gerçekleştirilen birimler arası kampta çalışanlar stres atma imkânı bulurken, gece boyunca yanan “Kamp Ateşi” etrafında “Atatürk” temalı şarkılar söylendi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın talimatları doğrultusunda Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen kamp, personeli ve birim sorumlularıyla ailelerini bir araya getirdi.

SPOR MÜSABAKALARI YAPILDI

Bayraklarla süslenen kamp alanında personel ve aileleri farklı aktivitelerle hem 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor bayramını kutladı, hem de stres attı.  Kampta, oluşturulan takımlarla birimler arası müsabakalar yapıldı.

Gece DJ Murat Akgün ile “90’lar” partisi ise orta yaş personeli gençlik yıllarına götürdü. Eğlence dolu kampta ateş etrafında Atatürk şarkıları söylendi.  Kampın olumlu geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren personeller ve aileleri, “Bizlerle çok iyi bir diyalog ortamı sunan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a düzenlemiş olduğu kamp nedeniyle teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.