ŞİMŞEK'E SERİK GALİBİYETİ, TRABZON ÖNCESİ MORAL OLDU!

SPOR 01.12.2021 - 17:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1635+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK'E SERİK GALİBİYETİ, TRABZON ÖNCESİ MORAL OLDU!

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Serik galibiyeti ile büyük moral buldu.
Mavi lacivertliler, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Trabzonspor'un 26 maçlık yenilmezlik unvanına nokta koymak istiyor. Şimşek, Türkiye Kupası 4. Turu'nda karşı karşıya geldiği Serikspor'u 5-0'lık skorla mağlup etti. Maçta golleri 10. dakikada Balotelli, 14. dakikada Yunus Akgün, 26 ve 33. dakikalarda Bjanarson, 41. dakikada ise Metehan kaydetti. Bu galibiyetle Adana Demirspor 5. Eleme Turu'na yükseldi.  Bu arada, Serikspor'u farklı mağlup eden Adana Demirspor, bu hafta karşı karşıya geleceği Trabzonspor maçına sıkı hazırlanıyor.  Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde teknik, taktik antrenmanın yanısıra güç ve moral depolayan mavi lacivertli ekip, bordo mavililerin 26 maçlık hükümranlığına son vermek istiyor.  Adana Demirspor, 14 haftada 20 puan toplayıp 9. sırada yer alıyor.  Lider Trabzonspor ise 14 haftada hiç maç kaybetmedi, 36 puanı bulunuyor.
Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Serik galibiyeti ile büyük moral buldu.

Mavi lacivertliler, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Trabzonspor'un 26 maçlık yenilmezlik unvanına nokta koymak istiyor.

Şimşek, Türkiye Kupası 4. Turu'nda karşı karşıya geldiği Serikspor'u 5-0'lık skorla mağlup etti. Maçta golleri 10. dakikada Balotelli, 14. dakikada Yunus Akgün, 26 ve 33. dakikalarda Bjanarson, 41. dakikada ise Metehan kaydetti. Bu galibiyetle Adana Demirspor 5. Eleme Turu'na yükseldi. 
Bu arada, Serikspor'u farklı mağlup eden Adana Demirspor, bu hafta karşı karşıya geleceği Trabzonspor maçına sıkı hazırlanıyor. 
Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde teknik, taktik antrenmanın yanısıra güç ve moral depolayan mavi lacivertli ekip, bordo mavililerin 26 maçlık hükümranlığına son vermek istiyor. 
Adana Demirspor, 14 haftada 20 puan toplayıp 9. sırada yer alıyor. 
Lider Trabzonspor ise 14 haftada hiç maç kaybetmedi, 36 puanı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.