ŞİMŞEK FIRSATI KAÇIRDI

SPOR 13.11.2023 - 10:21, Güncelleme: 13.11.2023 - 10:21 3285+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK FIRSATI KAÇIRDI

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında evinde ağırladığı Fenerbahçe ile 0-0 sona erdi.
Bu sonuçla Adana Demirspor puanını 22'ye çıkarırken, aynı puana sahip Trabzonspor, Beşiktaş, Kayserispor'un önünde 3. sıraya yükseldi. Fenerbahçe ise 31 puanla, aynı puana sahip Galatasaray'ın önünde gol avertajıyla liderliğini korudu. Adana Demirspor, verilen milli maç arasından sonra deplasmanda Kayserispor'la karşılaşacak. Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçını kazanan Yukatel Adana Demirspor, kulüp tarihinin en uzun serisini yakalama fırsatını kaçırdı. Mavi-lacivertliler, geçen hafta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı EMS Yapı Sivasspor maçına göre Fenerbahçe karşısında ilk 11'de 4 değişiklikle sahada yer aldı. Teknik Direktör Patrick Kluivert, Sivasspor karşısında başlangıç kadrosundaki İsmail Çokçalış, Abdulsamet Burak, Stambouli ve Zeneli yerine Svensson, Gravillon, Emre Akbaba ve Yusuf Sarı'ya şans verdi. Maçtan önce mavi lacivertli taraftarlar "Kral Biziz Bu Şehir Saray" ile "7'den 70'e Yaşıyoruz Adana Demirle" yazılı pankart açtı. Her iki takım oyuncuları seremoniye "Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz" yazılı pankart taşıyarak çıktı. OOSTERWOLDE VE BELHANDA BİRBİRİNE GİRDİ Maçın 73. dakikasında saha içinde gerginlik yaşandı. Jayden Oosterwolde ile Younes Belhanda arasında yaşanan ikili mücadele sonrası gerginlik tavan yaptı. Orta sahada Oosterwolde ile Belhanda arasındaki top kapma mücadelesinde hakem Adana Demirspor lehine faul kararı verdi. Ancak mücadele sonrası Oosterwolde ile Belhanda birbirine girdi. İkili arasındaki gerginliğe Rodrigues de katılınca ortalık bir anda karıştı. Adana Demirspor yedek kulübesinin hemen önünde yaşanan tartışmaya diğer futbolcular da dahil oldu. Yaşanan gerilim futbolcuların ve teknik heyetin araya girmesiyle güçlükle yatıştırıldı. MAÇTAN DAKİKALAR 12. dakikada Samet Akaydın'ın kaptığı topla ceza sahası önünde topla buluşan Dzeko'nun vuruşunda kaleci Ertaç Özbir iki hamlede topa hakim oldu. 26. dakikada İrfan Can Kahveci'den aldığı pasla topla buluşan Dzeko'nun ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Ertaç Özbir sol tarafa yatarak topa hakim oldu. 30. dakikada Yusuf Erdoğan'ın ceza sahası içi sol taraftan yerden ortasında ön direkte Niang topa hakim olamayınca arkadaki Yusuf Sarı'dan önce Ferdi Kadıoğlu kademeye girerek topu uzaklaştırdı. 47. dakikada savunmadan çıkarak topu kazanan Gravillon'nun ceza sahası dışından sol ayağıyla sert şutunda top üst direğe çarpıp dışarı çıktı. 48. dakikada sağ kanattan savunmanın arkasına sarkıp topla buluşan Yusuf Sarı'nın ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşta top dışarı çıktı. 62. dakikada Yusuf Sarı'nın sağ kanattan kullandığı köşe atışında ceza sahası içinde Ndiaye'nin kafa vuruşunda top direğin yanından dışarı çıktı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında da gol olmayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında evinde ağırladığı Fenerbahçe ile 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla Adana Demirspor puanını 22'ye çıkarırken, aynı puana sahip Trabzonspor, Beşiktaş, Kayserispor'un önünde 3. sıraya yükseldi. Fenerbahçe ise 31 puanla, aynı puana sahip Galatasaray'ın önünde gol avertajıyla liderliğini korudu. Adana Demirspor, verilen milli maç arasından sonra deplasmanda Kayserispor'la karşılaşacak.

Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçını kazanan Yukatel Adana Demirspor, kulüp tarihinin en uzun serisini yakalama fırsatını kaçırdı. Mavi-lacivertliler, geçen hafta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı EMS Yapı Sivasspor maçına göre Fenerbahçe karşısında ilk 11'de 4 değişiklikle sahada yer aldı. Teknik Direktör Patrick Kluivert, Sivasspor karşısında başlangıç kadrosundaki İsmail Çokçalış, Abdulsamet Burak, Stambouli ve Zeneli yerine Svensson, Gravillon, Emre Akbaba ve Yusuf Sarı'ya şans verdi.
Maçtan önce mavi lacivertli taraftarlar "Kral Biziz Bu Şehir Saray" ile "7'den 70'e Yaşıyoruz Adana Demirle" yazılı pankart açtı. Her iki takım oyuncuları seremoniye "Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz" yazılı pankart taşıyarak çıktı.

OOSTERWOLDE VE BELHANDA BİRBİRİNE GİRDİ
Maçın 73. dakikasında saha içinde gerginlik yaşandı. Jayden Oosterwolde ile Younes Belhanda arasında yaşanan ikili mücadele sonrası gerginlik tavan yaptı. Orta sahada Oosterwolde ile Belhanda arasındaki top kapma mücadelesinde hakem Adana Demirspor lehine faul kararı verdi. Ancak mücadele sonrası Oosterwolde ile Belhanda birbirine girdi. İkili arasındaki gerginliğe Rodrigues de katılınca ortalık bir anda karıştı. Adana Demirspor yedek kulübesinin hemen önünde yaşanan tartışmaya diğer futbolcular da dahil oldu. Yaşanan gerilim futbolcuların ve teknik heyetin araya girmesiyle güçlükle yatıştırıldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
12. dakikada Samet Akaydın'ın kaptığı topla ceza sahası önünde topla buluşan Dzeko'nun vuruşunda kaleci Ertaç Özbir iki hamlede topa hakim oldu.
26. dakikada İrfan Can Kahveci'den aldığı pasla topla buluşan Dzeko'nun ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Ertaç Özbir sol tarafa yatarak topa hakim oldu.
30. dakikada Yusuf Erdoğan'ın ceza sahası içi sol taraftan yerden ortasında ön direkte Niang topa hakim olamayınca arkadaki Yusuf Sarı'dan önce Ferdi Kadıoğlu kademeye girerek topu uzaklaştırdı.
47. dakikada savunmadan çıkarak topu kazanan Gravillon'nun ceza sahası dışından sol ayağıyla sert şutunda top üst direğe çarpıp dışarı çıktı.
48. dakikada sağ kanattan savunmanın arkasına sarkıp topla buluşan Yusuf Sarı'nın ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşta top dışarı çıktı.
62. dakikada Yusuf Sarı'nın sağ kanattan kullandığı köşe atışında ceza sahası içinde Ndiaye'nin kafa vuruşunda top direğin yanından dışarı çıktı.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında da gol olmayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.