ŞİMŞEK GALİBİYETE HASRET: 2-2

SPOR 20.12.2023 - 10:04, Güncelleme: 20.12.2023 - 10:04 2391+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK GALİBİYETE HASRET: 2-2

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Yukatel Adana Demirspor, 2-0 geriye düştüğü maçta 2 dakikada bulduğu gollerle Gaziantep FK ile deplasmanda 2-2 berabere kalırken, her iki takımın da galibiyet hasreti dinmedi.
Ev sahibi Gaziantep FK’nın gollerini; 17. Dakikada Arda Kızıldağ ve 54. Dakikada Lazar Markovic atarken Adana Demirspor’un gollerini 72. Dakikada Emre Akbaba ve 73. Dakikada David Akintola attı. Altı maçtır galip gelemeyen Adana Demirspor 16 maç sonunda 24 puana ulaşırken, galibiyet hasreti 4 maça çıkan Gaziantep FK ise puanını 16’ya yükseltti. MAÇTAN DAKİKALAR Gaziantep FK aradığı golü 17. Dakikada buldu. Sağ kanattan Lazar Markovic ile kullanılan kornerde yapılan ortaya Arda Kızıldağ’ın kafa ile vuruşu, ev sahibi ekibi öne geçirdi: 1-0. Karşılaşmanın ilk yarısı Gaziantep FK’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 54. dakikada Gaziantep'in sol kanattan paslaşarak kullandığı kornerde ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Markovıc'in uzak köşeye plasesi ağlarla buluştu: 2-0. 72. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Akintola'nın pasında Barasi'nin şutu kaleci Nita’dan döndü, dönen topu tamamlayan Emre Akbaba farkı bire indirdi: 2-1. 73. dakikada Yusuf Sarı’nın sağ kanattan ceza sahasına derin pasında topla buluşan Akintola'nın, kaleciyi çalımladıktan sonra çektiği şut ağlarla buluştu ve skoru eşitledi: 2-2.
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Yukatel Adana Demirspor, 2-0 geriye düştüğü maçta 2 dakikada bulduğu gollerle Gaziantep FK ile deplasmanda 2-2 berabere kalırken, her iki takımın da galibiyet hasreti dinmedi.

Ev sahibi Gaziantep FK’nın gollerini; 17. Dakikada Arda Kızıldağ ve 54. Dakikada Lazar Markovic atarken Adana Demirspor’un gollerini 72. Dakikada Emre Akbaba ve 73. Dakikada David Akintola attı.

Altı maçtır galip gelemeyen Adana Demirspor 16 maç sonunda 24 puana ulaşırken, galibiyet hasreti 4 maça çıkan Gaziantep FK ise puanını 16’ya yükseltti.
MAÇTAN DAKİKALAR
Gaziantep FK aradığı golü 17. Dakikada buldu. Sağ kanattan Lazar Markovic ile kullanılan kornerde yapılan ortaya Arda Kızıldağ’ın kafa ile vuruşu, ev sahibi ekibi öne geçirdi: 1-0.
Karşılaşmanın ilk yarısı Gaziantep FK’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
54. dakikada Gaziantep'in sol kanattan paslaşarak kullandığı kornerde ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Markovıc'in uzak köşeye plasesi ağlarla buluştu: 2-0.
72. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Akintola'nın pasında Barasi'nin şutu kaleci Nita’dan döndü, dönen topu tamamlayan Emre Akbaba farkı bire indirdi: 2-1.
73. dakikada Yusuf Sarı’nın sağ kanattan ceza sahasına derin pasında topla buluşan Akintola'nın, kaleciyi çalımladıktan sonra çektiği şut ağlarla buluştu ve skoru eşitledi: 2-2.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.