ŞİMŞEK’İN YENİ MALATYA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

11.10.2021 - 17:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2188+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK’İN YENİ MALATYA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor,  bu hafta karşı karşıya geleceği Yeni Malatya maçı hazırlıklarını sürdürüyor.    Mavi lacivertliler, 16 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Yeni Adana Şehir Stadı'nda Yeni Malatya’yı ağırlayacak. Adana Demirspor, Milli maç arasında, güç, kondisyon, teknik ve taktik çalışmalara ağırlık vermişti. Mavi lacivertliler en son Antalya’yı yenmeyi başarmıştı.  Mavi lacivertlilerin ligde oynadıkları 8 maçta; 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetleri bulunuyor. Adana Demirspor, bu karşılaşmalarda 14 gol aterken, kalesinde 12 gol gördü ligin 10.sırasındaki Şimşek'in puanı ise 12. Teknik Direktör Samet Aybaba ile Konya maçının ardından yolların ayrılmasından sonra işbaşına  İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella getirildi. Montella'nın  takımın başında yeraldığı ilk maçta, mavi lacivertliler;  Karagümrük'e 4-0'lık skorla yenildi.  Vincenzo Montella, Çaykur Rizespor karşılaşması için ise önceki teknik direktör Samet Aybaba’nın kadrosunu bozdu. Teknik patron, bu maç için ilk 11’de yer alan kaleci Muriç, Semih, Tayyip, Kaan Kanak, Belhenda, Assombalonga ve Castro’yı bekletti. Montella, bu oyuncuların yerine kaleye Ferhat’ı, sahaya da Samet, Simon Deli, Bjarnason, Ezeh’i sürdü. Adana Demirspor, Çaykur Rize'yi 3-1'lik skorla yendi. Beşiktaş ile İstanbul'da oynadığı karşılaşmada adeta tarih yazdı. Beşiktaş'ın 3-0 önde götürdüğü karşılaşmadaki performansı ile izleyenleri büyüleyen bir oyun sergileyen mavi lacivertliler, Vargas, Balotelli ile Assombalonga'nın attığı gollerle maçı 3-3 beraberlikle noktaladı.  Adana Demirspor, Gaziantep karşısında da çok iyi bir oyun sergiledi. Şimşek, bu maçtan 4-0'lık skorla galip ayrıldı.  Mavi lacivertliler, deplasmandaki Antalya maçında ise yine galip geldi. Mavi lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılmayı bildi.

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor,  bu hafta karşı karşıya geleceği Yeni Malatya maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 

 

Mavi lacivertliler, 16 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Yeni Adana Şehir Stadı'nda Yeni Malatya’yı ağırlayacak. Adana Demirspor, Milli maç arasında, güç, kondisyon, teknik ve taktik çalışmalara ağırlık vermişti. Mavi lacivertliler en son Antalya’yı yenmeyi başarmıştı. 
Mavi lacivertlilerin ligde oynadıkları 8 maçta; 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetleri bulunuyor. Adana Demirspor, bu karşılaşmalarda 14 gol aterken, kalesinde 12 gol gördü ligin 10.sırasındaki Şimşek'in puanı ise 12.


Teknik Direktör Samet Aybaba ile Konya maçının ardından yolların ayrılmasından sonra işbaşına  İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella getirildi. Montella'nın  takımın başında yeraldığı ilk maçta, mavi lacivertliler;  Karagümrük'e 4-0'lık skorla yenildi. 
Vincenzo Montella, Çaykur Rizespor karşılaşması için ise önceki teknik direktör Samet Aybaba’nın kadrosunu bozdu. Teknik patron, bu maç için ilk 11’de yer alan kaleci Muriç, Semih, Tayyip, Kaan Kanak, Belhenda, Assombalonga ve Castro’yı bekletti. Montella, bu oyuncuların yerine kaleye Ferhat’ı, sahaya da Samet, Simon Deli, Bjarnason, Ezeh’i sürdü.


Adana Demirspor, Çaykur Rize'yi 3-1'lik skorla yendi. Beşiktaş ile İstanbul'da oynadığı karşılaşmada adeta tarih yazdı. Beşiktaş'ın 3-0 önde götürdüğü karşılaşmadaki performansı ile izleyenleri büyüleyen bir oyun sergileyen mavi lacivertliler, Vargas, Balotelli ile Assombalonga'nın attığı gollerle maçı 3-3 beraberlikle noktaladı. 
Adana Demirspor, Gaziantep karşısında da çok iyi bir oyun sergiledi. Şimşek, bu maçtan 4-0'lık skorla galip ayrıldı. 

Mavi lacivertliler, deplasmandaki Antalya maçında ise yine galip geldi. Mavi lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılmayı bildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.