Şimşek, İstanbulspor’a hazırlanıyor

SPOR 11.12.2023 - 10:04, Güncelleme: 11.12.2023 - 10:04 2396+ kez okundu.
 

Şimşek, İstanbulspor’a hazırlanıyor

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 16. Haftasında oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına başladı.
Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanlar yardımcı antrenör Serkan Damla nezaretinde teknik, taktik ve kuvvet çalışması olarak gerçekleştiriliyor. İSTANBUL MAÇI GAZİANTEP’TE Adana Demirspor, İstanbulspor karşılaşmasının Gaziantep’te oynayacağını duyurdu. 15 gün sürmesi planlanan bakım sırasında Adana Demirspor’un maçlarını nerede oynayacağı kesinleşti. Mavi-Şimşekler’in iç saha maçlarını oynadığı Yeni Adana Stadyumu’nun bakıma alınması sebebiyle Trendyol Süper Lig’in 16. Haftasında 15 Aralık Cuma günü saat 20:00’de karşılaşacağı İstanbulspor maçı Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak. GALİBİYET HASRETİ 5 MAÇA ÇIKTI Süper Lig’in 15. Haftasında deplasmanda Galatasaray’a 3-1’lik skorla mağlup olan Adana Demirspor’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Ligde, en son 10. Hafta maçında Konyaspor’u sahasında 3-0 mağlup eden mavi-şimşekler bu karşılaşmanın ardından çıktığı 5 lig maçında da galibiyet göremedi. Konyaspor maçı sonrası Sivasspor, Fenerbahçe ve Kayserispor ile berabere kalan Adana Demirspor, Samsunspor ve Galatasaray’a ise mağlup oldu.
Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 16. Haftasında oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanlar yardımcı antrenör Serkan Damla nezaretinde teknik, taktik ve kuvvet çalışması olarak gerçekleştiriliyor.

İSTANBUL MAÇI GAZİANTEP’TE
Adana Demirspor, İstanbul spor karşılaşmasının Gaziantep’te oynayacağını duyurdu. 15 gün sürmesi planlanan bakım sırasında Adana Demirspor’un maçlarını nerede oynayacağı kesinleşti.
Mavi-Şimşekler’in iç saha maçlarını oynadığı Yeni Adana Stadyumu’nun bakıma alınması sebebiyle Trendyol Süper Lig’in 16. Haftasında 15 Aralık Cuma günü saat 20:00’de karşılaşacağı İstanbul spor maçı Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak.
GALİBİYET HASRETİ 5 MAÇA ÇIKTI
Süper Lig’in 15. Haftasında deplasmanda Galatasaray’a 3-1’lik skorla mağlup olan Adana Demirspor’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Ligde, en son 10. Hafta maçında Konyaspor’u sahasında 3-0 mağlup eden mavi-şimşekler bu karşılaşmanın ardından çıktığı 5 lig maçında da galibiyet göremedi. Konya spor maçı sonrası Sivasspor, Fenerbahçe ve Kayseri spor ile berabere kalan Adana Demirspor, Samsun spor ve Galatasaray’a ise mağlup oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.