ŞİMŞEK TRANFERE ARA VERMİYOR!

SPOR 26.07.2021 - 17:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1876+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK TRANFERE ARA VERMİYOR!

Süper Lig’de ilk maçına 15 Ağustos Pazar günü Fenerbahçe maçı ile başlayacak Adana Demirspor’da transfer hız kesmiyor. Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Adana Demirspor, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli ile anlaştı. Kulüp Başkanı Murat Sancak, en son Schalke 04 forması giyen Fransız asıllı oyuncu ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu. Stambouli, Montpellier, Tottenham ve Paris Saint Germain’de de oynamıştı. Bu arada, Adana Demirspor çalışmalarını Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde sürdürüyor. Futbolculara, teknik ve taktik çalışmalarının yanısıra kondisyon yüklemeleri de gerçekleştiriliyor. Mavi lacivertli oyuncular, takıma yeni katılanlarla moral bulurken, lig öncesi takımın bir hazırlık maçı yapması da planlanıyor.

Süper Lig’de ilk maçına 15 Ağustos Pazar günü Fenerbahçe maçı ile başlayacak Adana Demirspor’da transfer hız kesmiyor.

Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Adana Demirspor, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Benjamin Stambouli ile anlaştı. Kulüp Başkanı Murat Sancak, en son Schalke 04 forması giyen Fransız asıllı oyuncu ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu. Stambouli, Montpellier, Tottenham ve Paris Saint Germain’de de oynamıştı.

Bu arada, Adana Demirspor çalışmalarını Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde sürdürüyor. Futbolculara, teknik ve taktik çalışmalarının yanısıra kondisyon yüklemeleri de gerçekleştiriliyor. Mavi lacivertli oyuncular, takıma yeni katılanlarla moral bulurken, lig öncesi takımın bir hazırlık maçı yapması da planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.