Son Dakika! Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Otoparkında Patlama: 10 Yaralı

GÜNDEM 25.10.2016 - 10:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1553+ kez okundu.
 

Son Dakika! Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Otoparkında Patlama: 10 Yaralı

      Antalya Ticaret ve Sanayi odasının otoparkında bu sabah meydana gelen şiddetli patlamada 10 kişi yaralandı. LPG'li bir aracın patlama ihtimali üzerinde duruluyor. Antalya'daki patlamadan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Kepez ilçesi Gazi Bulvarı üzerindeki Antalya Ticaret ve Sanayi odasının otoparkında bu sabah 08.50 sıralarında patlama meydana geldi. Antalya Valiliği, sabah saatlerinde meydana gelen patlamada can kaybının olmadığını ve 10 kişinin cam kesiği sebebiyle yaralandığını bildirdi. Otoparktaki araçlarda ve binanın arka kısmında ise hasar meydana geldi. Patlama sesi, kent merkezinden de duyuldu. ODA BAŞKANI: LPG'Lİ ARAÇ PATLAMIŞ OLABİLİR Patlamanın ardından ATSO Başkanı Davut Çetin de olay yerine geldi. Çetin, önemli bir durumun olmadığını belirterek, "Otoparka bir araç patladı. Ciddi bir şey yok. Birkaç araçta hasar var. Birkaç personelimiz hafif yaralı" dedi. Çetin, LPG'li bir aracın patlamış olabileceği ihtimalinin de araştırıldığını söyledi.

 

 

 

Antalya Ticaret ve Sanayi odasının otoparkında bu sabah meydana gelen şiddetli patlamada 10 kişi yaralandı. LPG'li bir aracın patlama ihtimali üzerinde duruluyor.

Antalya'daki patlamadan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Kepez ilçesi Gazi Bulvarı üzerindeki Antalya Ticaret ve Sanayi odasının otoparkında bu sabah 08.50 sıralarında patlama meydana geldi. Antalya Valiliğisabah saatlerinde meydana gelen patlamada can kaybının olmadığını ve 10 kişinin cam kesiği sebebiyle yaralandığını bildirdi.

Otoparktaki araçlarda ve binanın arka kısmında ise hasar meydana geldi. Patlama sesi, kent merkezinden de duyuldu.

ODA BAŞKANI: LPG'Lİ ARAÇ PATLAMIŞ OLABİLİR

Patlamanın ardından ATSO Başkanı Davut Çetin de olay yerine geldi. Çetin, önemli bir durumun olmadığını belirterek, "Otoparka bir araç patladı. Ciddi bir şey yok. Birkaç araçta hasar var. Birkaç personelimiz hafif yaralı" dedi. Çetin, LPG'li bir aracın patlamış olabileceği ihtimalinin de araştırıldığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.