"TAKSİMİ KAPALI TUTMAK BİR KOMLEKSTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL"

GÜNDEM 25.04.2024 - 16:12, Güncelleme: 25.04.2024 - 16:12 1134 kez okundu.
 

"TAKSİMİ KAPALI TUTMAK BİR KOMLEKSTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL"

Özgür Özel'den Çağrı: Taksim Meydanı'nı Emekçilere Açın!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında sert ve kararlı bir şekilde 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın Taksim Meydanı'nda kutlanmasını talep etti. İstanbul Valiliği'nin Taksim'in 1 Mayıs kutlamalarına kapatılması kararına tepki gösteren Özel, iktidara "Taksim'i 1 Mayıs'a açın, 31 Mart seçimlerinin mesajını anlatın. Emekçilerin elini havada bırakmayın!" çağrısında bulundu. Özel, “DİSK bu konuda AYM’ye gitti mahkemeyi kazandı yargı Taksim 1 Mayıs’ta açık olsun derken hâlâ Taksim’i 1 Mayıs’ta kapalı tutmak bir kompleksten boşa bir kaygıdan başka bir şey değil.” ifadelerini kullandı. Özel'in konuşmasında, İYİ Parti'den istifa eden ve CHP'ye katılan İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun partiye katılımı da önemli bir detay olarak yer aldı. "BEN KEFİLİM ORADA OLACAĞIM" Özel, Yanıkömeroğlu'na rozet takarak partinin kapılarını açtı.Ayrıca, Özel'in konuşmasında Çetin Doğan ve Makbule Özer gibi adaletsizlik mağdurları için yapılan çağrılar da dikkat çekti. Adaletin güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Özel, demokrasinin korunması için kararlılıkla mücadele edileceğini belirtti. Özgür Özel'in net mesajı ise oldukça vurgulu ve kararlı oldu: "Ben kefilim, orada olacağım, işçilerle birlikte bir kişinin burnu kanamadan kutlanmasına kefaleti ben koyuyorum. Taksim'i 1 Mayıs'a açın, 31 Mart'ın mesajını aldığınızı anlatın. Emekçilerin elini havada bırakmayın!" Özel'in bu çıkışı, sadece 1 Mayıs'ın kutlanması değil, aynı zamanda emekçilerin haklarının savunulması ve demokrasinin güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Özgür Özel'den Çağrı: Taksim Meydanı'nı Emekçilere Açın!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında sert ve kararlı bir şekilde 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın Taksim Meydanı'nda kutlanmasını talep etti. İstanbul Valiliği'nin Taksim'in 1 Mayıs kutlamalarına kapatılması kararına tepki gösteren Özel, iktidara "Taksim'i 1 Mayıs'a açın, 31 Mart seçimlerinin mesajını anlatın. Emekçilerin elini havada bırakmayın!" çağrısında bulundu. Özel, “DİSK bu konuda AYM’ye gitti mahkemeyi kazandı yargı Taksim 1 Mayıs’ta açık olsun derken hâlâ Taksim’i 1 Mayıs’ta kapalı tutmak bir kompleksten boşa bir kaygıdan başka bir şey değil.” ifadelerini kullandı. Özel'in konuşmasında, İYİ Parti'den istifa eden ve CHP'ye katılan İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun partiye katılımı da önemli bir detay olarak yer aldı.


"BEN KEFİLİM ORADA OLACAĞIM"

Özel, Yanıkömeroğlu'na rozet takarak partinin kapılarını açtı.Ayrıca, Özel'in konuşmasında Çetin Doğan ve Makbule Özer gibi adaletsizlik mağdurları için yapılan çağrılar da dikkat çekti. Adaletin güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Özel, demokrasinin korunması için kararlılıkla mücadele edileceğini belirtti. Özgür Özel'in net mesajı ise oldukça vurgulu ve kararlı oldu: "Ben kefilim, orada olacağım, işçilerle birlikte bir kişinin burnu kanamadan kutlanmasına kefaleti ben koyuyorum. Taksim'i 1 Mayıs'a açın, 31 Mart'ın mesajını aldığınızı anlatın. Emekçilerin elini havada bırakmayın!" Özel'in bu çıkışı, sadece 1 Mayıs'ın kutlanması değil, aynı zamanda emekçilerin haklarının savunulması ve demokrasinin güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.