Tanrıöver: Elban, Adana’nın özlemini çektiği idareci

GÜNDEM 11.06.2021 - 11:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1986+ kez okundu.
 

Tanrıöver: Elban, Adana’nın özlemini çektiği idareci

  Büro Memur-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Tanrıöver, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Lavkor, Caner Yaltır Esef Taşkınlar, Ümit Mert Açış ve Atilla Sarıcan ile birlikte Adana Valisi Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, Şube Başkanı  Tanrıöver'den sendika çalışmaları ve yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı.         Mehmet Tanrıöver; “Sayın Valimiz Şefkatli Devlet Yaklaşımının Vücut Bulmuş Halidir” Başkan Tanrıöver, Vali Elban’ın Adana için büyük bir şans olduğuna vurgu yaptığı konuşmasında şunları kaydetti. “Adana halkı, özlemini çektiği idareciler görmekten mutlu oluyor. Sayın Elban, korkutan devlet anlayışından şefkatli devlet yaklaşımına geçişin vücut bulmuş halidir. Sayın Valimizin çalışmalarını Adana'mıza atandığı günden beri yakından takip ediyoruz. Bu şehrin ve vatandaşlarımızın faydasına olacak her adımı atmaktan kaçmayan bir devlet adamı profili var karşımızda. Şehrimiz adına yaptığı hizmetler için bu kentin insanı olarak kendilerine minnettarız. Tüm Adanalıların da böyle düşündüğünü biliyoruz. Bizler Sayın Valimizin önderliğinde sendikal faaliyetlerimizi çok daha faydalı noktalara taşıyacağız. Ben, Tüm Adanalılar ve mensubu olduğum Sendikam adına Sayın Valimiz Süleyman Elban’a, kentimize kattığı katkılar ve yapacağı hizmetler için şükranlarımı sunuyorum.” Adana Şube Başkanı Tanrıöver, kabulünden ve ilgilerinden dolayı Vali Elban' a teşekkür ederken ziyaret çeşitli değerlendirmelerin ardından son buldu.  

 

Büro Memur-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Tanrıöver, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Lavkor, Caner Yaltır Esef Taşkınlar, Ümit Mert Açış ve Atilla Sarıcan ile birlikte Adana Valisi Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, Şube Başkanı  Tanrıöver'den sendika çalışmaları ve yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı.       

 Mehmet Tanrıöver; “Sayın Valimiz Şefkatli Devlet Yaklaşımının Vücut Bulmuş Halidir”

Başkan Tanrıöver, Vali Elban’ın Adana için büyük bir şans olduğuna vurgu yaptığı konuşmasında şunları kaydetti. “Adana halkı, özlemini çektiği idareciler görmekten mutlu oluyor. Sayın Elban, korkutan devlet anlayışından şefkatli devlet yaklaşımına geçişin vücut bulmuş halidir. Sayın Valimizin çalışmalarını Adana'mıza atandığı günden beri yakından takip ediyoruz. Bu şehrin ve vatandaşlarımızın faydasına olacak her adımı atmaktan kaçmayan bir devlet adamı profili var karşımızda. Şehrimiz adına yaptığı hizmetler için bu kentin insanı olarak kendilerine minnettarız. Tüm Adanalıların da böyle düşündüğünü biliyoruz. Bizler Sayın Valimizin önderliğinde sendikal faaliyetlerimizi çok daha faydalı noktalara taşıyacağız. Ben, Tüm Adanalılar ve mensubu olduğum Sendikam adına Sayın Valimiz Süleyman Elban’a, kentimize kattığı katkılar ve yapacağı hizmetler için şükranlarımı sunuyorum.”

Adana Şube Başkanı Tanrıöver, kabulünden ve ilgilerinden dolayı Vali Elban' a teşekkür ederken ziyaret çeşitli değerlendirmelerin ardından son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.