TFI TAB GIDA YATIRIMLARI PANDEMİ DÖNEMİNDE DE HIZ KESMEDİ

EKONOMİ 13.09.2021 - 11:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2352+ kez okundu.
 

TFI TAB GIDA YATIRIMLARI PANDEMİ DÖNEMİNDE DE HIZ KESMEDİ

TFI TAB Gıda Yatırımları, Türkiye’nin hızlı servis restoran zinciri sektörüne Burger King®️, Sbarro®️, Popeyes®️, Arby’s®️, Usta Dönerci®️ ve Usta Pideci®️’nin de bulunduğu 6 markada 1.200’ü aşkın restoranıyla liderlik ediyor. Şirket, bünyesinde oluşturduğu benzersiz gıda ekosistemi sayesinde franchise yatırımcılara anahtar teslim işletme modeli sunuyor. TFI TAB Gıda Yatırımları, Türkiye, Çin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti ve Gürcistan gibi 5 farklı ülkede, 5 farklı operasyonu başarıyla yürüten bir şirket olarak global bir işletme markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.  Gıda işletmeciliği konusunda tüm çözümleri kendi bünyesinde sunan iş modeli ile dünyada benzersiz bir gıda ekosistemine sahip olan TFI TAB Gıda Yatırımları, bünyesindeki markalara yatırım yapmak isteyen yatırımcılara tedarik zinciri yönetimi, operasyonel ve pazarlama tecrübesinin yanı sıra satın alma gücünden faydalanma imkanı sağlıyor. Ortaya koyduğu müşteri deneyimine odaklı yenilikçi ve verimli iş modeli ile yatırımcısını destekleyen şirket, üretim alanında sahip olduğu et, salata, ekmek ve patates fabrikalarıyla da franchise yatırımcılara avantajlı fırsatlar sunuyor. “Kontrollü büyümek isteyen girişimcileri bekliyoruz”   Yatırımcılara sundukları avantajlı franchise fırsatları ile sektöre yön vermeye devam ettiklerini ifade eden TAB Gıda Finans ve Franchise Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Çetinkaya, sahip oldukları ekosistemin kapısını ardına kadar yatırımcılara açtıklarına dikkat çekti. Risk almak istemeyen, kontrollü büyümek isteyen girişimcileri beklediklerini belirten Çetinkaya, “TAB Gıda çatısı altında hizmet veren Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markaları için yatırımcılarımıza dünya markalarını anahtar teslim işletme imkanı sunuyoruz.  Pandemi gibi tüm sektörleri zorlayan, olağanüstü bir dönemde, sistemimize 77 yeni restoran ekledik. İşletme modelimiz ve eşsiz ekosistemimizden aldığımız güçle sektöre yön vermeye devam ediyoruz.” açıklamasında bulundu.   “Girişimcilere iki alternatif: İster Anahtar Teslim İster Kendin Yap” TAB Gıda markalarında yatırım maliyeti restoranın yerine, tipine, bulunduğu konuma ve büyüklüğüne bağlı olarak değişiyor. Bununla birlikte franchise yatırımları Burger King® için 500 bin USD+KDV ’den, Popeyes® için 400 bin USD+KDV’den, Sbarro® için 250 bin USD+KDV’den, Arby’s® için 400 bin USD+KDV ’den, Usta Dönerci® için 250 bin USD+KDV’den, Usta Pideci® için ise 150 bin USD+KDV ’den başlıyor. TAB Gıda yatırımcılara iki ayrı opsiyon sunuyor. Birinci opsiyon AVM dışında yer alan restoranları kapsıyor ve yatırımcılar dilerse inşaat ve ekipman yatırımını kendileri üstleniyor. İkinci opsiyonda ise yatırım tamamen TAB Gıda tarafından yapılarak anahtar teslim modeliyle hayata geçiriliyor. 

TFI TAB Gıda Yatırımları, Türkiye’nin hızlı servis restoran zinciri sektörüne Burger King®️, Sbarro®️, Popeyes®️, Arby’s®️, Usta Dönerci®️ ve Usta Pideci®️’nin de bulunduğu 6 markada 1.200’ü aşkın restoranıyla liderlik ediyor. Şirket, bünyesinde oluşturduğu benzersiz gıda ekosistemi sayesinde franchise yatırımcılara anahtar teslim işletme modeli sunuyor.

TFI TAB Gıda Yatırımları, Türkiye, Çin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti ve Gürcistan gibi 5 farklı ülkede, 5 farklı operasyonu başarıyla yürüten bir şirket olarak global bir işletme markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Gıda işletmeciliği konusunda tüm çözümleri kendi bünyesinde sunan iş modeli ile dünyada benzersiz bir gıda ekosistemine sahip olan TFI TAB Gıda Yatırımları, bünyesindeki markalara yatırım yapmak isteyen yatırımcılara tedarik zinciri yönetimi, operasyonel ve pazarlama tecrübesinin yanı sıra satın alma gücünden faydalanma imkanı sağlıyor. Ortaya koyduğu müşteri deneyimine odaklı yenilikçi ve verimli iş modeli ile yatırımcısını destekleyen şirket, üretim alanında sahip olduğu et, salata, ekmek ve patates fabrikalarıyla da franchise yatırımcılara avantajlı fırsatlar sunuyor.

“Kontrollü büyümek isteyen girişimcileri bekliyoruz”  

Yatırımcılara sundukları avantajlı franchise fırsatları ile sektöre yön vermeye devam ettiklerini ifade eden TAB Gıda Finans ve Franchise Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Çetinkaya, sahip oldukları ekosistemin kapısını ardına kadar yatırımcılara açtıklarına dikkat çekti. Risk almak istemeyen, kontrollü büyümek isteyen girişimcileri beklediklerini belirten Çetinkaya, “TAB Gıda çatısı altında hizmet veren Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markaları için yatırımcılarımıza dünya markalarını anahtar teslim işletme imkanı sunuyoruz.  Pandemi gibi tüm sektörleri zorlayan, olağanüstü bir dönemde, sistemimize 77 yeni restoran ekledik. İşletme modelimiz ve eşsiz ekosistemimizden aldığımız güçle sektöre yön vermeye devam ediyoruz.” açıklamasında bulundu. 

 “Girişimcilere iki alternatif: İster Anahtar Teslim İster Kendin Yap”

TAB Gıda markalarında yatırım maliyeti restoranın yerine, tipine, bulunduğu konuma ve büyüklüğüne bağlı olarak değişiyor. Bununla birlikte franchise yatırımları Burger King® için 500 bin USD+KDV ’den, Popeyes® için 400 bin USD+KDV’den, Sbarro® için 250 bin USD+KDV’den, Arby’s® için 400 bin USD+KDV ’den, Usta Dönerci® için 250 bin USD+KDV’den, Usta Pideci® için ise 150 bin USD+KDV ’den başlıyor. TAB Gıda yatırımcılara iki ayrı opsiyon sunuyor. Birinci opsiyon AVM dışında yer alan restoranları kapsıyor ve yatırımcılar dilerse inşaat ve ekipman yatırımını kendileri üstleniyor. İkinci opsiyonda ise yatırım tamamen TAB Gıda tarafından yapılarak anahtar teslim modeliyle hayata geçiriliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.