Toros kaplanı, lideri yendi, sırada Samsunspor var!

SPOR 22.11.2021 - 22:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1020+ kez okundu.
 

Toros kaplanı, lideri yendi, sırada Samsunspor var!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, lider Ankaragücü'nü yenmenin sevincini yaşıyor. Turuncu beyazlılar, 1-0'lık galibiyetin ardından bu hafta oynayacağı karşılaşma için hazırlıklara ara vermeden başladı.
Ligin 13. haftasında Adanaspor kendi sahasında lider Ankaragücü’nü konuk etti. Seyir zevki çok iyi olan karşılaşmada turuncu beyazlılar, Ankara temsilcisini Sinan’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başarırken çıkışını ise sürdürdü.    Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz kapandı. Maçın 58. dakikasında Fıratcan’ın sağ kanattan ceza alanı içine ortaladığı topa Sinan, ters bir vuruş yaptı, meşin yuvarlak kendi ağları ile buluştu: 1-0. Golün ardından turuncu beyazlılar, karşılaşmada hakimiyeti ele geçirdi.  Maçın uzatma bölümlerinde İshak’ın ceza alanı içine yaptığı ortaya Evren ve Sinan birlikte yükseldi. Evren, Sinan’ın formasını çekip yere indirdi. Hakem penaltı noktasına gösterdi. Adanaspor kalecisi Karacic, Ankaragücü maçında devleşti. Penaltı atışını kullanan Nadir’in topunu, Karacic köşeye giderken uzanarak yakalamayı başardı. Maçın son saniyelerinde Celil’in sert şutu direkten döndü. Adanaspor, bu galibiyetle puanını 18’e yükselterek, ligde 9’uncu sıraya yükseldi. Adanaspor’a bu karşılaşmada taraftarı da büyük destek verdi.  Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Ankaragücü karşısında fizik, taktik ve psikolojik tarafı çok iyi oynadık." dedi. Karafırtınalar, maç boyunca inanılmaz bir mücadele verdiklerine dkkat çekerek, “Kazanmayı bildik. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İnanılmaz bir atmosfer oluştu. Umarım böyle devam eder. Futbolcularımı da kutluyorum" diye konuştu. Bu arada Adanaspor, 27 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde çalışmalarını sürdüren turuncu beyazlılarda keyiflerin yerinde olduğu gözlendi.
TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, lider Ankaragücü'nü yenmenin sevincini yaşıyor. Turuncu beyazlılar, 1-0'lık galibiyetin ardından bu hafta oynayacağı karşılaşma için hazırlıklara ara vermeden başladı.

Ligin 13. haftasında Adanaspor kendi sahasında lider Ankaragücü’nü konuk etti. Seyir zevki çok iyi olan karşılaşmada turuncu beyazlılar, Ankara temsilcisini Sinan’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başarırken çıkışını ise sürdürdü. 

 

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz kapandı. Maçın 58. dakikasında Fıratcan’ın sağ kanattan ceza alanı içine ortaladığı topa Sinan, ters bir vuruş yaptı, meşin yuvarlak kendi ağları ile buluştu: 1-0. Golün ardından turuncu beyazlılar, karşılaşmada hakimiyeti ele geçirdi. 
Maçın uzatma bölümlerinde İshak’ın ceza alanı içine yaptığı ortaya Evren ve Sinan birlikte yükseldi. Evren, Sinan’ın formasını çekip yere indirdi. Hakem penaltı noktasına gösterdi. Adanaspor kalecisi Karacic, Ankaragücü maçında devleşti. Penaltı atışını kullanan Nadir’in topunu, Karacic köşeye giderken uzanarak yakalamayı başardı. Maçın son saniyelerinde Celil’in sert şutu direkten döndü.
Adanaspor, bu galibiyetle puanını 18’e yükselterek, ligde 9’uncu sıraya yükseldi. Adanaspor’a bu karşılaşmada taraftarı da büyük destek verdi. 


Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Ankaragücü karşısında fizik, taktik ve psikolojik tarafı çok iyi oynadık." dedi.
Karafırtınalar, maç boyunca inanılmaz bir mücadele verdiklerine dkkat çekerek, “Kazanmayı bildik. Bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İnanılmaz bir atmosfer oluştu. Umarım böyle devam eder. Futbolcularımı da kutluyorum" diye konuştu.
Bu arada Adanaspor, 27 Kasım Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde çalışmalarını sürdüren turuncu beyazlılarda keyiflerin yerinde olduğu gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.