Türkiye Şampiyonası Adanada
Türkiye Şampiyonası Adanada
Süper Minikler ve Minikler Eskrim Türkiye Şampiyonası ilk defa 2-7 Şubat tarihleri arasında Adanada gerçekleştirilecek. Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Lütfullah Aksungur spor salonunda yapılacak şampiyonaya 600ya yakın sporcunun katılması bekleniyor.
Eskrim İl Temsilcisi Atakan Akçay, Adana olarak böyle önemli bir organizasyona ev sahipli yapacak olmanın heyecanı içinde olduklarını belirterek, “Bu Adana için çok önemli bir şampiyonadır. Başta sayın Valimiz Mustafa Büyük olmak üzere, Belediye Başkanlarımıza, Kaymakamlarımıza, Çukurova Üniversitesi Rektörümüz ve tüm ekibine, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze ve Kaya Perde’ye desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Sporcular, aileleri, antrenörler, basın mensupları ve davetlileri düşündüğümüzde yaklaşık bin kişiyi kentimizde bir altı gün boyunca konuk edeceğiz. Aynı zamanda Adana’nın ekonomisine ve tanıtımına da büyük katkı sağlayan bir turnuva olacak” dedi.
Atakan Akçay, Eskrim Türkiye Şampiyonasında kız ve erkeklerde Adanalı sporcularında şampiyonluk için mücadele vereceklerini sözlerine ekledi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.