Ulaştırma Bakanlığı Bireysel Danışman İçin İlgi Beyanı Talebi alacak

GÜNDEM 10.04.2024 - 14:53, Güncelleme: 10.04.2024 - 14:53 2201+ kez okundu.
 

Ulaştırma Bakanlığı Bireysel Danışman İçin İlgi Beyanı Talebi alacak

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı (UAB) Dünya Bankası’ndan Demiryolu Lojistiğinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında sağladığı finansmanının bir kısmını danışmanlık hizmetleri için kullanmayı planlıyor.
 Proje Uygulama Birimine Sosyal Kalkınma Uzmanı Alımı adı altında Resmi Gazete’nin önceki günkü sayısında “Bireysel Danışman İçin İlgi Beyanı Talebi” yayınlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, iş için ayrıntılı iş tanımının https://aygm.uab.gov.tr/ihaleler” bölümünden bulunabileceğini bildirdi. Resmi Gazete’deki duyuruya göre, ilgilenen Danışmanlar, hizmetleri gerçekleştirmek için gerekli niteliklere ve ilgili deneyime sahip olduklarını gösteren bilgileri sağlayacaklar. Yine ilgilenen Danışmanların dikkati, Dünya Bankası'nın çıkar çatışması politikasını ortaya koyan Dünya Bankası'nın "IPF Borçluları için Satın Alma Düzenlemeleri"nin, Temmuz 2016, Kasım 2017 ve Ağustos 2018’de revize edilen (Satın Alma Düzenlemeleri) paragraflarına çekiliyor. Danışmanlar, Satın Alma Yönetmeliğinde belirtilen Bireysel Danışmanlar için Onaylanmış Seçim Yöntemlerine uygun olarak seçilecek. Sözleşme, MoTI Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü ile Danışman arasında imzalanacak. İngilizce ve Türkçe ilgi beyanları (CV'ler) İş Tanımının ekindeki formatta, konu satırında başvurulan pozisyon için unvan ve referans kodu belirtilerek irfan.kurnaz@uab.gov.tr e-posta adresine gönderilecek. Son başvuru tarihi ise Türkiye saati ile 24 Nisan saat 17.00 olarak duyuruldu.
Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı (UAB) Dünya Bankası’ndan Demiryolu Lojistiğinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında sağladığı finansmanının bir kısmını danışmanlık hizmetleri için kullanmayı planlıyor.

 Proje Uygulama Birimine Sosyal Kalkınma Uzmanı Alımı adı altında Resmi Gazete’nin önceki günkü sayısında “Bireysel Danışman İçin İlgi Beyanı Talebi” yayınlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, iş için ayrıntılı iş tanımının https://aygm.uab.gov.tr/ihaleler” bölümünden bulunabileceğini bildirdi.

Resmi Gazete’deki duyuruya göre, ilgilenen Danışmanlar, hizmetleri gerçekleştirmek için gerekli niteliklere ve ilgili deneyime sahip olduklarını gösteren bilgileri sağlayacaklar.
Yine ilgilenen Danışmanların dikkati, Dünya Bankası'nın çıkar çatışması politikasını ortaya koyan Dünya Bankası'nın "IPF Borçluları için Satın Alma Düzenlemeleri"nin, Temmuz 2016, Kasım 2017 ve Ağustos 2018’de revize edilen (Satın Alma Düzenlemeleri) paragraflarına çekiliyor.
Danışmanlar, Satın Alma Yönetmeliğinde belirtilen Bireysel Danışmanlar için Onaylanmış Seçim Yöntemlerine uygun olarak seçilecek. Sözleşme, MoTI Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü ile Danışman arasında imzalanacak. İngilizce ve Türkçe ilgi beyanları (CV'ler) İş Tanımının ekindeki formatta, konu satırında başvurulan pozisyon için unvan ve referans kodu belirtilerek irfan.kurnaz@uab.gov.tr e-posta adresine gönderilecek. Son başvuru tarihi ise Türkiye saati ile 24 Nisan saat 17.00 olarak duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.