ÜNLÜ ŞEF GÖNÜLLÜLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

GÜNDEM 12.03.2024 - 09:31, Güncelleme: 12.03.2024 - 09:31 908+ kez okundu.
 

ÜNLÜ ŞEF GÖNÜLLÜLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Gastronominin Nobel Ödüllü Şefi Ebru Baybara Demir, Hatay Depremzedelerine Yardımı Sürdürüyor.
Hatay'daki 6 Şubat deprem felaketi sonrasında canla başla çalışarak depremzedelere yardım eli uzatan Ebru Baybara Demir, ödülünü de depremin merkez üssü Hatay'a bağışlamıştı. Ünlü şef, geçtiğimiz yıl kurduğu Gönül Mutfağı aracılığıyla İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirmişti. Şimdi ise, depremzedelere yönelik gıda paketleri hazırlayarak ev ev dolaşıyor ve yardımları bizzat ulaştırıyor.Ünlü şef Baybara Demir, "İbrahim Çeçen Vakfı Konteyner Kent'teki mutfağımızda yemek yapmak, paketlemek ve dağıtımda görev almak isteyen, çalışmak isteyen herkesi bekliyoruz" diyerek gönüllülere çağrıda bulunuyor. "HATAY'IN  IŞIKLARI TEKRAR YANANA DEK" Hatay'da Ramazan öncesinde de büyük bir faaliyet planlandığını belirten Baybara Demir, bu süreçte gönüllülere olan ihtiyacın büyük olduğunu vurguluyor. Baybara Demir, "Biz buradayız ve sizi bekliyoruz" diyerek, Hatay'ın ışıkları tekrar yanına dek yardım çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ediyor. İbrahim Çeçen Vakfı konteyner kentinde gönüllülerin konaklama ve ihtiyaçlarının karşılanacağını belirten ünlü şef, gönüllülük ruhunun önemine vurgu yapıyor ve herkesi bu önemli çalışmaya katılmaya davet ediyor.
Gastronominin Nobel Ödüllü Şefi Ebru Baybara Demir, Hatay Depremzedelerine Yardımı Sürdürüyor.

Hatay'daki 6 Şubat deprem felaketi sonrasında canla başla çalışarak depremzedelere yardım eli uzatan Ebru Baybara Demir, ödülünü de depremin merkez üssü Hatay'a bağışlamıştı. Ünlü şef, geçtiğimiz yıl kurduğu Gönül Mutfağı aracılığıyla İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirmişti. Şimdi ise, depremzedelere yönelik gıda paketleri hazırlayarak ev ev dolaşıyor ve yardımları bizzat ulaştırıyor.Ünlü şef Baybara Demir, "İbrahim Çeçen Vakfı Konteyner Kent'teki mutfağımızda yemek yapmak, paketlemek ve dağıtımda görev almak isteyen, çalışmak isteyen herkesi bekliyoruz" diyerek gönüllülere çağrıda bulunuyor.


"HATAY'IN  IŞIKLARI TEKRAR YANANA DEK"
Hatay'da Ramazan öncesinde de büyük bir faaliyet planlandığını belirten Baybara Demir, bu süreçte gönüllülere olan ihtiyacın büyük olduğunu vurguluyor. Baybara Demir, "Biz buradayız ve sizi bekliyoruz" diyerek, Hatay'ın ışıkları tekrar yanına dek yardım çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ediyor. İbrahim Çeçen Vakfı konteyner kentinde gönüllülerin konaklama ve ihtiyaçlarının karşılanacağını belirten ünlü şef, gönüllülük ruhunun önemine vurgu yapıyor ve herkesi bu önemli çalışmaya katılmaya davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.