UNUTULMAZ MÜZİK ZİYAFETİ

GÜNDEM 28.03.2024 - 15:03, Güncelleme: 28.03.2024 - 15:03 1769+ kez okundu.
 

UNUTULMAZ MÜZİK ZİYAFETİ

Ramazanoğlu Konağı'nda Coşkulu Türk Müziği Konseri
23 Mart 2024 tarihinde Adana'nın seçkin mekânlarından Ramazanoğlu Konağı'nda gerçekleştirilen etkinlik, unutulmaz bir Türk müziği konseriyle renklendi. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Türk Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser, saat 11.12 arasında başladı ve uzun yıllardır devam eden geleneksel konserlerden biriydi. Özel bir repertuvarla hazırlanan programda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlarla ilgili eserlere yer verildi. Kadın isimlerinin geçtiği türküler ve kadınları anlatan şarkılar, izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Toplamda 14 şarkı ve türkünün seslendirildiği konserde, 8 farklı solist çeşitli makamlarda eserler seslendirdi.  KADIN MARŞIYLA MUHTEŞEM FİNAL  7 Nota Musiki Sanatları Derneği ile dönüşümlü olarak yapılan konserlerde, programın hazırlanması ve koro çalışmalarının yönetimi, Zambak Uğur Türe tarafından başarıyla gerçekleştirildi. Konserin şefliğini ise deneyimli isim Şenay Soner üstlendi. Konser, Mediha Şen'in sözlerini yazıp bestelediği etkileyici "Kadın Marşı" ile coşkulu bir şekilde sona erdi. İzleyiciler, bu özel etkinlikte zaman zaman duygusal, zaman zaman eğlenceli anlar yaşadılar. Etkinliğin organize edilmesinde Ramazanoğlu Vakfı'nın yanı sıra Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Profesör Gözde Ramazanoğlu'nun destekleri büyük önem taşıdı. Katılımcılar, uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir müzik ziyafeti yaşarken, sanatın ve kültürün bir araya geldiği bu özel etkinliğin gelecek yıllarda da devam etmesi temennisinde bulundular.
Ramazanoğlu Konağı'nda Coşkulu Türk Müziği Konseri

23 Mart 2024 tarihinde Adana'nın seçkin mekânlarından Ramazanoğlu Konağı'nda gerçekleştirilen etkinlik, unutulmaz bir Türk müziği konseriyle renklendi. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Türk Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser, saat 11.12 arasında başladı ve uzun yıllardır devam eden geleneksel konserlerden biriydi. Özel bir repertuvarla hazırlanan programda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlarla ilgili eserlere yer verildi. Kadın isimlerinin geçtiği türküler ve kadınları anlatan şarkılar, izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Toplamda 14 şarkı ve türkünün seslendirildiği konserde, 8 farklı solist çeşitli makamlarda eserler seslendirdi. 

KADIN MARŞIYLA MUHTEŞEM FİNAL

 7 Nota Musiki Sanatları Derneği ile dönüşümlü olarak yapılan konserlerde, programın hazırlanması ve koro çalışmalarının yönetimi, Zambak Uğur Türe tarafından başarıyla gerçekleştirildi. Konserin şefliğini ise deneyimli isim Şenay Soner üstlendi. Konser, Mediha Şen'in sözlerini yazıp bestelediği etkileyici "Kadın Marşı" ile coşkulu bir şekilde sona erdi. İzleyiciler, bu özel etkinlikte zaman zaman duygusal, zaman zaman eğlenceli anlar yaşadılar. Etkinliğin organize edilmesinde Ramazanoğlu Vakfı'nın yanı sıra Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Profesör Gözde Ramazanoğlu'nun destekleri büyük önem taşıdı. Katılımcılar, uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir müzik ziyafeti yaşarken, sanatın ve kültürün bir araya geldiği bu özel etkinliğin gelecek yıllarda da devam etmesi temennisinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.