YENİDEN REFAH’IN ADANA BÜYÜKŞEHİR ADAYI SELAHATTİN BAYSAL OLDU

DÜNYA 14.02.2024 - 13:08, Güncelleme: 14.02.2024 - 13:08 2325+ kez okundu.
 

YENİDEN REFAH’IN ADANA BÜYÜKŞEHİR ADAYI SELAHATTİN BAYSAL OLDU

Yeniden Refah Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı iş adamı Selahattin Baysal oldu.
SELAHATTİN BAYSAL: "AHLAKLI BELEDİYECİLİĞİ YENİDEN REFAH'LA ADANA’YA GETİRECEĞİZ"   Yeniden Refah Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı iş adamı Selahattin Baysal oldu. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde heyecan her geçen gün artıyor. Partiler seçimlerde aday gösterecekleri isimleri birer birer açıklıyor. Son olarak Ankara’da yapılan aday tanıtıp programıyla Yeniden Refah Partisi’nin Adana Büyükşehir ve bazı ilçe adayları da belli oldu. Bizzat Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından yapılan açıklamayla partinin İl Başkanlığı görevini uzun zamandan beri başarıyla yürüten iş adamı Selahattin Baysal Yeniden Refah Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Baysal; "Genel Başkanımızın teveccühleri ve ilgili kurullarımızın takdirleriyle Adana Büyükşehir Belediyesi’ne aday gösterildim. Ülkemizin siyaset arenasındaki yükselen değeri Yeniden Refah Partisi’nin bir neferi olarak Adana’ya, Adanalıya hizmet etmek benim için büyük bir onurdur" dedi. En kısa zamanda projelerini bir kamuoyu duyurusu ile açıklayacaklarını vurgulayan Selahattin Baysal; "Adana’nın ihtiyaçlarını biliyoruz. Tarımın, turizmin, sanayinin, enerjinin başkenti olabilecek potansiyeli bünyesinde barındıran bu kadim şehir elbette çok daha büyük hizmetleri hak ediyor. Kentin potansiyelini bildiğimiz gibi eksikliklerini de biliyoruz. Bu eksikliklerin nasıl giderilebileceğini de. Bu kapsamda çalışmalarımıza aylar öncesinden başlamıştık. Şimdi vatandaşımız ile buluşma ve ahlaklı hizmet anlayışımızı onlara anlatma vaktidir. Milletimiz için, Adanalı için biz varız. Bismillah diyerek başlıyoruz" ifadelerini kullandı. Yeniden Refah Partisi’nin ortaya koyduğu yeniden büyük Türkiye vizyonunun ülkenin 1 numaralı kentine yeniden büyük Adana olarak yansıtılacağını vurgulayan Baysal açıklamalarını şöyle tamamladı; Adanalılar müsterih olsun. Tüm sorunların çözümü var. Kısa, orta ve uzun vadeli planlarımızla şehrimize hizmet etmeye geliyoruz. İnanmış kadrolarla sadece Büyükşehir’de değil inşallah 15 ilçenin tamamında yetkiyi alacağız ve 1994 ruhuyla kollarımızı sıvayıp işimize bakacağız. Ben Adana’nın tüm kesimlerinden oy alabileceğimizi düşünüyorum. Yerel seçimlerde bir partinin vizyonu kadar adayın vizyonu da önemlidir. Dolayısıyla Adanalıların da bu ilkeyle hareket ederek yetkiyi bizlere vereceğini biliyorum. Tüm problemleri çözerek, karşımıza çıkacak tüm engelleri aşarak hizmet etmeye geliyoruz."
Yeniden Refah Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı iş adamı Selahattin Baysal oldu.

SELAHATTİN BAYSAL: "AHLAKLI BELEDİYECİLİĞİ YENİDEN REFAH'LA ADANA’YA GETİRECEĞİZ"

 

Yeniden Refah Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı iş adamı Selahattin Baysal oldu.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde heyecan her geçen gün artıyor. Partiler seçimlerde aday gösterecekleri isimleri birer birer açıklıyor.

Son olarak Ankara’da yapılan aday tanıtıp programıyla Yeniden Refah Partisi’nin Adana Büyükşehir ve bazı ilçe adayları da belli oldu.

Bizzat Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından yapılan açıklamayla partinin İl Başkanlığı görevini uzun zamandan beri başarıyla yürüten iş adamı Selahattin Baysal Yeniden Refah Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Baysal; "Genel Başkanımızın teveccühleri ve ilgili kurullarımızın takdirleriyle Adana Büyükşehir Belediyesi’ne aday gösterildim. Ülkemizin siyaset arenasındaki yükselen değeri Yeniden Refah Partisi’nin bir neferi olarak Adana’ya, Adanalıya hizmet etmek benim için büyük bir onurdur" dedi.

En kısa zamanda projelerini bir kamuoyu duyurusu ile açıklayacaklarını vurgulayan Selahattin Baysal; "Adana’nın ihtiyaçlarını biliyoruz. Tarımın, turizmin, sanayinin, enerjinin başkenti olabilecek potansiyeli bünyesinde barındıran bu kadim şehir elbette çok daha büyük hizmetleri hak ediyor. Kentin potansiyelini bildiğimiz gibi eksikliklerini de biliyoruz. Bu eksikliklerin nasıl giderilebileceğini de. Bu kapsamda çalışmalarımıza aylar öncesinden başlamıştık. Şimdi vatandaşımız ile buluşma ve ahlaklı hizmet anlayışımızı onlara anlatma vaktidir. Milletimiz için, Adanalı için biz varız. Bismillah diyerek başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi’nin ortaya koyduğu yeniden büyük Türkiye vizyonunun ülkenin 1 numaralı kentine yeniden büyük Adana olarak yansıtılacağını vurgulayan Baysal açıklamalarını şöyle tamamladı; Adanalılar müsterih olsun. Tüm sorunların çözümü var. Kısa, orta ve uzun vadeli planlarımızla şehrimize hizmet etmeye geliyoruz. İnanmış kadrolarla sadece Büyükşehir’de değil inşallah 15 ilçenin tamamında yetkiyi alacağız ve 1994 ruhuyla kollarımızı sıvayıp işimize bakacağız. Ben Adana’nın tüm kesimlerinden oy alabileceğimizi düşünüyorum. Yerel seçimlerde bir partinin vizyonu kadar adayın vizyonu da önemlidir. Dolayısıyla Adanalıların da bu ilkeyle hareket ederek yetkiyi bizlere vereceğini biliyorum. Tüm problemleri çözerek, karşımıza çıkacak tüm engelleri aşarak hizmet etmeye geliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.