YUSUF ÖZER'E TAM DESTEK

GÜNDEM 19.02.2024 - 10:43, Güncelleme: 19.02.2024 - 15:39 1165+ kez okundu.
 

YUSUF ÖZER'E TAM DESTEK

İYİ Parti Adana Adayları, Sarıçam'ın Geleceği İçin Bir Araya Geldi.
İYİ Parti'nin Adana adayları, Sarıçam İlçesi'nin geleceğine dair önemli bir buluşmada bir araya geldi. İYİ Parti Sarıçam İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen destek buluşmasında Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer'e tam destek verildi. Buluşmaya, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş'ın yanı sıra, yeni atanan il başkanı Veysel Yıldız, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Alper, Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar Öztürk, Karaisalı Belediye Başkan Adayı Kemal Metin,Karataş Belediye Başkan Adayı Cengiz Çetinöz ve İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Sert katıldı.  SARIÇAM ÖZER İLE ÇÖPLÜKTEN KURTULACAK  İYİ Parti'nin Sarıçam Adayı Yusuf Özer'e Sarıçam'da destek yağarken, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayyüce Türkeş Taş'ın çarpıcı açıklamaları dikkat çekti. Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer'e verilen destek buluşmasında konuşan Taş, Sarıçam'ın geleceğine güvenle bakarak, Yusuf Özer liderliğinde ilçenin daha iyi bir noktaya geleceğini ifade etti. Sarıçam'ın geleceğine dair önemli sözler sarfetti. Taş, "Sarıçam, Yusuf Özer ile çöplükten kurtulacak" sözleriyle Sarıçam'ın karşı karşıya olduğu sorunlara ve Özer'in getireceği değişime vurgu yaptı. SARIÇAM'I İYİ BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIM Özer'in burada yaptığı konuşmada da dikkat çeken ifadeler yer aldı. Sarıçam'a hizmet için kararlılıkla yola çıktığını belirten Özer, "Bu gün sizlerle beraber ilk adımı atıyoruz. Hepimize hayırlı olsun." diyerek Sarıçam için umut verici sözler sarf etti. Özer'in hizmet vaatleri arasında Sarıçam'ı kalkındırmak, ekonomik ve sosyal refahı artırmak yer alırken, İYİ Parti'nin İlçe Teşkilatı'nda yapılan buluşmada dinleyicilere hitap ederken gösterdiği kararlılık dikkat çekti. Özer, Sarıçam'ın geleceğini birlikte yazacaklarını ve ilçeyi İYİ Belediyecilikle tanıştıracaklarını belirtti. Dünyanın en güzel bölgesinin çöplüğe mahkum edildiğine vurgu yapan Özer, Sarıçam'ın yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Özellikle çocukların eğitim kalitesinin artırılması konusundaki vaatleri, gelecek için umut verici oldu. SARIÇAM'A HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM Sarıçam'ın geleceğine dair umutları yeşerten İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer, kararlılıkla hizmet etme sözü verdi. Özer, Sarıçam'a hizmet için yola çıkarken içtenlikle, "Bu toprakların bir çocuğu olarak hep, içinden çıktığım bu toplum için bir şeyler yapma derdinde oldum." diyerek duygularını paylaştı. Öğrencilik yıllarından itibaren millet ve memleket meselelerine kafa yorduğunu belirten Özer, ailesine, milletine ve devletine nasıl faydalı olabileceğini düşünerek yetiştiğini ifade etti. Özer'in konuşmasında dikkat çeken bir diğer nokta ise, Sarıçam'ın geleceği için taşıdığı inanç ve kararlılığıydı. "Sarıçam'ı kalkındırmak, geliştirmek için çıktığımız bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin." sözleriyle Sarıçam'a duyduğu güveni dile getiren Özer, Sarıçamlılarla birlikte hareket etme çağrısında bulundu.
İYİ Parti Adana Adayları, Sarıçam'ın Geleceği İçin Bir Araya Geldi.

İYİ Parti'nin Adana adayları, Sarıçam İlçesi'nin geleceğine dair önemli bir buluşmada bir araya geldi. İYİ Parti Sarıçam İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen destek buluşmasında Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer'e tam destek verildi. Buluşmaya, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş'ın yanı sıra, yeni atanan il başkanı Veysel Yıldız, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Bülent Alper, Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar Öztürk, Karaisalı Belediye Başkan Adayı Kemal Metin,Karataş Belediye Başkan Adayı Cengiz Çetinöz ve İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Sert katıldı. 

SARIÇAM ÖZER İLE ÇÖPLÜKTEN KURTULACAK 
İYİ Parti'nin Sarıçam Adayı Yusuf Özer'e Sarıçam'da destek yağarken, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayyüce Türkeş Taş'ın çarpıcı açıklamaları dikkat çekti. Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer'e verilen destek buluşmasında konuşan Taş, Sarıçam'ın geleceğine güvenle bakarak, Yusuf Özer liderliğinde ilçenin daha iyi bir noktaya geleceğini ifade etti. Sarıçam'ın geleceğine dair önemli sözler sarfetti. Taş, "Sarıçam, Yusuf Özer ile çöplükten kurtulacak" sözleriyle Sarıçam'ın karşı karşıya olduğu sorunlara ve Özer'in getireceği değişime vurgu yaptı.

SARIÇAM'I İYİ BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIM
Özer'in burada yaptığı konuşmada da dikkat çeken ifadeler yer aldı. Sarıçam'a hizmet için kararlılıkla yola çıktığını belirten Özer, "Bu gün sizlerle beraber ilk adımı atıyoruz. Hepimize hayırlı olsun." diyerek Sarıçam için umut verici sözler sarf etti. Özer'in hizmet vaatleri arasında Sarıçam'ı kalkındırmak, ekonomik ve sosyal refahı artırmak yer alırken, İYİ Parti'nin İlçe Teşkilatı'nda yapılan buluşmada dinleyicilere hitap ederken gösterdiği kararlılık dikkat çekti. Özer, Sarıçam'ın geleceğini birlikte yazacaklarını ve ilçeyi İYİ Belediyecilikle tanıştıracaklarını belirtti. Dünyanın en güzel bölgesinin çöplüğe mahkum edildiğine vurgu yapan Özer, Sarıçam'ın yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Özellikle çocukların eğitim kalitesinin artırılması konusundaki vaatleri, gelecek için umut verici oldu.

SARIÇAM'A HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM
Sarıçam'ın geleceğine dair umutları yeşerten İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer, kararlılıkla hizmet etme sözü verdi. Özer, Sarıçam'a hizmet için yola çıkarken içtenlikle, "Bu toprakların bir çocuğu olarak hep, içinden çıktığım bu toplum için bir şeyler yapma derdinde oldum." diyerek duygularını paylaştı. Öğrencilik yıllarından itibaren millet ve memleket meselelerine kafa yorduğunu belirten Özer, ailesine, milletine ve devletine nasıl faydalı olabileceğini düşünerek yetiştiğini ifade etti. Özer'in konuşmasında dikkat çeken bir diğer nokta ise, Sarıçam'ın geleceği için taşıdığı inanç ve kararlılığıydı. "Sarıçam'ı kalkındırmak, geliştirmek için çıktığımız bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin." sözleriyle Sarıçam'a duyduğu güveni dile getiren Özer, Sarıçamlılarla birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.