ADANA GÜNEŞİ KUPASINA KAVUŞTU

SPOR 27.11.2023 - 10:11, Güncelleme: 27.11.2023 - 10:11 1130+ kez okundu.
 

ADANA GÜNEŞİ KUPASINA KAVUŞTU

Çukurova Masterlar Federasyonu Ligi’nde şampiyon olmuştu.
Çukurova Masterlar Federasyonu Ligi 2022-23 sezonu şampiyonu Adana Güneşi kupasına kavuştu. 2023-24 Çukurova Masterlar Federasyonu Ligi’nin ilk maçı Adana Güneşi ve 5 Ocak Masterlar arasında oynandı. Karşılaşma öncesi geçen sezonun şampiyon takımı Adana Güneşi için kupa merasimi düzenlendi. Önceki dönem Çukurova Masterlar Federasyonu Başkanı Ramazan Çakır’ın elinden kupasını alan Adana Güneşi oyuncuları sevinçlerini meşale yakarak kutladı. Çukurova Masterlar Federasyonu olarak düzenledikleri ligde, play-off maçlarının Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem dolayısıyla yarım kalmasıyla birlikte şampiyonluğu tescillenen Adana Güneşi takımını tebrik eden Ramazan Çakır, ikinciliği Barışgücü’nün aldığını söyledi. Adana Yıldızları’nın lig üçüncüsü olarak sezonu tamamladığını ifade eden Çakır, “Dördüncü takım ise 5 Ocak Masterlar oldu. Emeği geçen tüm takım yönetici ve oyuncularını kutluyorum. Geçen yıl depremden dolayı ligimizi tamamlayamadık ama play-off maçlarının ilk tur yarı maçlarıyla kupalarını almaya hak kazandılar. Hepsini tebrik ediyorum. 2023-24 sezonunda mücadele edecek takımlara da başarılar diliyorum” şeklinde konuşarak kazasız-belasız bir lig olmasını temenni etti. Çukurova Masterlar Federasyonu Başkanı Yıldıray Bağ ise, bu sezon iki grup halinde 14 takımın mücadele edeceğini ifade etti. Adana dışından da liglerine katılım sağlandığını belirten Başkan Bağ, “Dört deplasman takımımız var. Bunlar, Osmaniye, Ceyhan, İmamoğlu ve Mersin Şehir takımları” diye konuşarak, tüm takımlara başarılar diledi.
Çukurova Masterlar Federasyonu Ligi’nde şampiyon olmuştu.

Çukurova Masterlar Federasyonu Ligi 2022-23 sezonu şampiyonu Adana Güneşi kupasına kavuştu.

2023-24 Çukurova Masterlar Federasyonu Ligi’nin ilk maçı Adana Güneşi ve 5 Ocak Masterlar arasında oynandı. Karşılaşma öncesi geçen sezonun şampiyon takımı Adana Güneşi için kupa merasimi düzenlendi. Önceki dönem Çukurova Masterlar Federasyonu Başkanı Ramazan Çakır’ın elinden kupasını alan Adana Güneşi oyuncuları sevinçlerini meşale yakarak kutladı.
Çukurova Masterlar Federasyonu olarak düzenledikleri ligde, play-off maçlarının Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem dolayısıyla yarım kalmasıyla birlikte şampiyonluğu tescillenen Adana Güneşi takımını tebrik eden Ramazan Çakır, ikinciliği Barışgücü’nün aldığını söyledi. Adana Yıldızları’nın lig üçüncüsü olarak sezonu tamamladığını ifade eden Çakır, “Dördüncü takım ise 5 Ocak Masterlar oldu. Emeği geçen tüm takım yönetici ve oyuncularını kutluyorum. Geçen yıl depremden dolayı ligimizi tamamlayamadık ama play-off maçlarının ilk tur yarı maçlarıyla kupalarını almaya hak kazandılar. Hepsini tebrik ediyorum. 2023-24 sezonunda mücadele edecek takımlara da başarılar diliyorum” şeklinde konuşarak kazasız-belasız bir lig olmasını temenni etti.


Çukurova Masterlar Federasyonu Başkanı Yıldıray Bağ ise, bu sezon iki grup halinde 14 takımın mücadele edeceğini ifade etti. Adana dışından da liglerine katılım sağlandığını belirten Başkan Bağ, “Dört deplasman takımımız var. Bunlar, Osmaniye, Ceyhan, İmamoğlu ve Mersin Şehir takımları” diye konuşarak, tüm takımlara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.