Aşkına kilit vur, anahtarını suya at!

TURİZM 04.04.2017 - 13:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2192+ kez okundu.
 

Aşkına kilit vur, anahtarını suya at!

5. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na davet edilen ünlüler, Atatürk Parkı’nda oluşturulan süs havuzu üzerindeki köprüye ilk aşk kilitlerini 8 Nisan günü saat 13.30’da renkli kutlamalar eşliğinde takacak.
Türkiye’nin ilk ve tek sokak karnavalı olan Nisan’da Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı’nın merkezini oluşturan Ziyapaşa Bulvarı’nda Aşk ve Sadakat Köprüsü’nün açılışı renkli kutlamalarla gerçekleştirilecek. Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği’nin projesi olarak, Adana Büyükşehir Belediyesi’nce Atatürk Parkı’nda inşa edilen Aşk ve Sadakat Köprüsü’ne ilk kilitlerini karnavala katılan ünlüler takacak. ZİYAPAŞA HEYKELİNİN YANINDA Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanı Naci Sezgek, Almanya, Rusya, Çin, İtalya ve Fransa’da turistlerin en çok rağbet ettiği ziyaret duraklarından olan aşk ve sadakat köprülerinin benzerini Adana’ya kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Sezgek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün desteğiyle projeyi uygulamaya koyduklarını, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerinin Ziyapaşa heykeli yanında süs havuzu ve köprüyü inşa ettiğini kaydetti. 8 NİSAN’DA İLK AŞK KİLİTLERİ TAKILACAK Sezgek, “Adana’nın Aşk ve Sadakat Köprüsü’nü, karnavala davet edilen ünlülerin katılımıyla, dans ve müzik gruplarının gösterileri eşliğinde açacağız. Bulvara adını veren Adana’nın eski valilerinden, devlet adamı ve şair Ziyapaşa’nın heykelinin yanında oluşturulan süs havuzu ve köprünün açılışını 8 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da gerçekleştireceğiz. Karnaval konuğu ünlü sanatçılarımızın ilk kilitleri takacağı Adana Aşk ve Sadakat Köprüsü’nün açılışına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Adana’yı gezmeye gelen yerli ve yabancı turistlerin, birbirini seven insanların, kilitleri köprüye takıp, anahtarlarını da havuzun sularına atarak aşklarını sonsuza dek yaşatmalarını arzuluyoruz” diye konuştu. KARNAVALIN NABZI ZİYAPAŞA’DA ATACAK Adana’nın sosyal yaşam ve alışveriş merkezi Ziyapaşa Bulvarı ile Şinasi Efendi Caddesi ve Mithat Saraçoğlu Caddesi’ndeki prestijli mağazalar ve seçkin yeme-içme mekanlarının Portakal Çiçeği Karnavalı için çok özenli hazırlıklar yaptığını aktaran Sezgek, bu yıl da 7-9 Nisan tarihleri arasındaki kutlamaların nabzını tutacaklarını sözlerine ekledi.  
5. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na davet edilen ünlüler, Atatürk Parkı’nda oluşturulan süs havuzu üzerindeki köprüye ilk aşk kilitlerini 8 Nisan günü saat 13.30’da renkli kutlamalar eşliğinde takacak.

Türkiye’nin ilk ve tek sokak karnavalı olan Nisan’da Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı’nın merkezini oluşturan Ziyapaşa Bulvarı’nda Aşk ve Sadakat Köprüsü’nün açılışı renkli kutlamalarla gerçekleştirilecek. Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği’nin projesi olarak, Adana Büyükşehir Belediyesi’nce Atatürk Parkı’nda inşa edilen Aşk ve Sadakat Köprüsü’ne ilk kilitlerini karnavala katılan ünlüler takacak.

ZİYAPAŞA HEYKELİNİN YANINDA
Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanı Naci Sezgek, Almanya, Rusya, Çin, İtalya ve Fransa’da turistlerin en çok rağbet ettiği ziyaret duraklarından olan aşk ve sadakat köprülerinin benzerini Adana’ya kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Sezgek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün desteğiyle projeyi uygulamaya koyduklarını, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerinin Ziyapaşa heykeli yanında süs havuzu ve köprüyü inşa ettiğini kaydetti.
8 NİSAN’DA İLK AŞK KİLİTLERİ TAKILACAK
Sezgek, “Adana’nın Aşk ve Sadakat Köprüsü’nü, karnavala davet edilen ünlülerin katılımıyla, dans ve müzik gruplarının gösterileri eşliğinde açacağız. Bulvara adını veren Adana’nın eski valilerinden, devlet adamı ve şair Ziyapaşa’nın heykelinin yanında oluşturulan süs havuzu ve köprünün açılışını 8 Nisan Cumartesi günü saat 13.30’da gerçekleştireceğiz. Karnaval konuğu ünlü sanatçılarımızın ilk kilitleri takacağı Adana Aşk ve Sadakat Köprüsü’nün açılışına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Adana’yı gezmeye gelen yerli ve yabancı turistlerin, birbirini seven insanların, kilitleri köprüye takıp, anahtarlarını da havuzun sularına atarak aşklarını sonsuza dek yaşatmalarını arzuluyoruz” diye konuştu.
KARNAVALIN NABZI ZİYAPAŞA’DA ATACAK
Adana’nın sosyal yaşam ve alışveriş merkezi Ziyapaşa Bulvarı ile Şinasi Efendi Caddesi ve Mithat Saraçoğlu Caddesi’ndeki prestijli mağazalar ve seçkin yeme-içme mekanlarının Portakal Çiçeği Karnavalı için çok özenli hazırlıklar yaptığını aktaran Sezgek, bu yıl da 7-9 Nisan tarihleri arasındaki kutlamaların nabzını tutacaklarını sözlerine ekledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.