Azmin sonu; U Art Cafe!

MAGAZİN 14.10.2019 - 13:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1478+ kez okundu.
 

Azmin sonu; U Art Cafe!

  Adana’da “U Art Cafe&Shop” adıyla yeni bir işyeri açıldı. İran Asıllı Shima Asadi, değişik bir konseptle açtıkları U Art Cafe’de Melisa Çidemal’ın resim ve seramik eğitimleri, Işık Cangüven’in yoga ve meditasyon, Yunus Emre Tekin ile Nazlı Köymen’in drama eğitimi vereceğini söyledi.  Asadi, 10 yıldan bu yana Türkiye’ye geldiğini belirterek, yüzme öğretmenliği yaptığını, restoranlarda çalışıp araç yıkadığını söyledi.  Kafelerde resim çizdiğini, plates ve fitness eğitimleri verdiğini de anlatan Asadi, Toros caddesinde de bar açtığını kaydetti. Shima Asadi, “Bu fikir hep hayalimdi. Resim okumak isterdim, kafede resim, drama dersleri var, yoga ve meditasyon var. Cumartesi- Pazar kahvaltı olacak. İki gün bahçede Yeşilçam ve modern sinema izleteceğiz. Her hafta seramik, kitap ve sanatsal etkinliklerin workshopu olacak” dedi. Azadi, el işi yapanlarla değişik aktiviteleri olan kadınların kafeye gelerek işlerini burada yapıp satabileceklerini kaydederek, “Beklentim yok, onlar gelsin burada vakit geçirsin, ürünlerini yapsın ve satsın, biz de kendi değişik meyve suları ve kahvaltılarla kafeyi döndürmeye çabalarız, amacımız hem onlar kazansın hem biz kazanalım” diye konuştu. U Art Cafe, merkez Seyhan ilçesi Cemalpaşa mahallesi 63014 Sokak Akkonak apartmanı altında hizmet veriyor.

 

Adana’da “U Art Cafe&Shop” adıyla yeni bir işyeri açıldı. İran Asıllı Shima Asadi, değişik bir konseptle açtıkları U Art Cafe’de Melisa Çidemal’ın resim ve seramik eğitimleri, Işık Cangüven’in yoga ve meditasyon, Yunus Emre Tekin ile Nazlı Köymen’in drama eğitimi vereceğini söyledi. 
Asadi, 10 yıldan bu yana Türkiye’ye geldiğini belirterek, yüzme öğretmenliği yaptığını, restoranlarda çalışıp araç yıkadığını söyledi.  Kafelerde resim çizdiğini, plates ve fitness eğitimleri verdiğini de anlatan Asadi, Toros caddesinde de bar açtığını kaydetti. Shima Asadi, “Bu fikir hep hayalimdi. Resim okumak isterdim, kafede resim, drama dersleri var, yoga ve meditasyon var. Cumartesi- Pazar kahvaltı olacak. İki gün bahçede Yeşilçam ve modern sinema izleteceğiz. Her hafta seramik, kitap ve sanatsal etkinliklerin workshopu olacak” dedi.
Azadi, el işi yapanlarla değişik aktiviteleri olan kadınların kafeye gelerek işlerini burada yapıp satabileceklerini kaydederek, “Beklentim yok, onlar gelsin burada vakit geçirsin, ürünlerini yapsın ve satsın, biz de kendi değişik meyve suları ve kahvaltılarla kafeyi döndürmeye çabalarız, amacımız hem onlar kazansın hem biz kazanalım” diye konuştu. U Art Cafe, merkez Seyhan ilçesi Cemalpaşa mahallesi 63014 Sokak Akkonak apartmanı altında hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.