Başak, üniversiteyi kazanan öğrencilerin ücretlerini iade edecek!

EĞİTİM 17.06.2021 - 15:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1764+ kez okundu.
 

Başak, üniversiteyi kazanan öğrencilerin ücretlerini iade edecek!

Adana YKS kurs merkezlerinden biri olan Güney Başak VİP Kurs Merkezi, pandemi nedeniyle sınav konsantrasyonu düşen öğrencileri tekrardan sınava motive etmek için görülmemiş bir kampanyaya imza attı. 22 yıllık bir tecrübeyle öğrencileri sınavlara hazırlayan kurs, YKS’de Tıp, Hukuk, Diş Hekimliği ve Özel Eğitim bölümlerini kazanan öğrencilerin ücretlerini iade etme kararı aldı. Güney Başak VİP Kurs Merkezi Kurucusu Eğitimci Mehmet Akif Çörten, pandemiden en çok etkilenen kesimlerden birinin eğitim sektörü olduğunu, özellikle sınavlara hazırlanan öğrencilerin motivasyon konusunda büyük mağduriyet yaşadığını dile getirdi. Kendilerinin de adayları YKS’ye daha iyi motive etmek, başarılarını artırmak adına Tıp, Hukuk, Diş Hekimliği ve Özel Eğitim bölümlerini kazanan öğrencilerin ücretlerini iade etme kararı aldıklarının altını çizen Çörten, “Böyle bir ödül şimdiye kadar ne Adana’da ne de Türkiye’nin diğer yerlerinde çok görülmüş değil. Nihayetinde kampanyayı duyan ve sınavda başarılı olacaklarına inanan adaylar kursumuza yoğun ilgi göstermeye başladı. Bizim için öğrencilerimizin başarısı her şeyden önde gelir. Her ne olursa olsun, isterse bütün öğrencilerimiz bu bölümleri kazansın kararımızdan geri dönmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı. Erken Kayıt Yaptıranlara Yaz Kursu Ücretsiz 2021-2022 eğitim öğretim dönemi öncesi YKS (TYT-AYT) ve LGS kurslarına erken kayıt yaptıran öğrencilere ücretsiz yaz kursu verme kararı aldıklarını da dile getiren Çörten, “Pandemi oluşan eksikliği giderme adına erken kayıt olan öğrencilerimize ücretsiz yaz kursları düzenliyoruz. YKS (TYT-AYT) yaz kursumuz 15 Haziran’da başladı. LGS yaz kursumuz ise Haziran ayı sonunda başlayacak. Yaz kursunda öğrencilere 100 saatin üzerinde ek ders vermeyi planlıyoruz. Bu amaçla bütün materyallerimizi, eğitimcilerimizi hazırladık. Yaz kursu süresince öğrencilerimize uzman eğitimcilerimiz tarafından alanında kendini ispat etmiş yayınevlerinin kaynak kitaplarıyla her türlü desteği vereceğiz.” ifadelerini kullandı. Güney Başak VİP Kurs Merkezi’nin LGS ve YKS kursları ile erken kayıt avantajları ile ilgili https://www.guneybasak.com.tr/ internet adresinden bilgi alabilirsiniz.

Adana YKS kurs merkezlerinden biri olan Güney Başak VİP Kurs Merkezi, pandemi nedeniyle sınav konsantrasyonu düşen öğrencileri tekrardan sınava motive etmek için görülmemiş bir kampanyaya imza attı. 22 yıllık bir tecrübeyle öğrencileri sınavlara hazırlayan kurs, YKS’de Tıp, Hukuk, Diş Hekimliği ve Özel Eğitim bölümlerini kazanan öğrencilerin ücretlerini iade etme kararı aldı.

Güney Başak VİP Kurs Merkezi Kurucusu Eğitimci Mehmet Akif Çörten, pandemiden en çok etkilenen kesimlerden birinin eğitim sektörü olduğunu, özellikle sınavlara hazırlanan öğrencilerin motivasyon konusunda büyük mağduriyet yaşadığını dile getirdi. Kendilerinin de adayları YKS’ye daha iyi motive etmek, başarılarını artırmak adına Tıp, Hukuk, Diş Hekimliği ve Özel Eğitim bölümlerini kazanan öğrencilerin ücretlerini iade etme kararı aldıklarının altını çizen Çörten, “Böyle bir ödül şimdiye kadar ne Adana’da ne de Türkiye’nin diğer yerlerinde çok görülmüş değil. Nihayetinde kampanyayı duyan ve sınavda başarılı olacaklarına inanan adaylar kursumuza yoğun ilgi göstermeye başladı. Bizim için öğrencilerimizin başarısı her şeyden önde gelir. Her ne olursa olsun, isterse bütün öğrencilerimiz bu bölümleri kazansın kararımızdan geri dönmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Erken Kayıt Yaptıranlara Yaz Kursu Ücretsiz

2021-2022 eğitim öğretim dönemi öncesi YKS (TYT-AYT) ve LGS kurslarına erken kayıt yaptıran öğrencilere ücretsiz yaz kursu verme kararı aldıklarını da dile getiren Çörten, “Pandemi oluşan eksikliği giderme adına erken kayıt olan öğrencilerimize ücretsiz yaz kursları düzenliyoruz. YKS (TYT-AYT) yaz kursumuz 15 Haziran’da başladı. LGS yaz kursumuz ise Haziran ayı sonunda başlayacak. Yaz kursunda öğrencilere 100 saatin üzerinde ek ders vermeyi planlıyoruz. Bu amaçla bütün materyallerimizi, eğitimcilerimizi hazırladık. Yaz kursu süresince öğrencilerimize uzman eğitimcilerimiz tarafından alanında kendini ispat etmiş yayınevlerinin kaynak kitaplarıyla her türlü desteği vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Güney Başak VİP Kurs Merkezi’nin LGS ve YKS kursları ile erken kayıt avantajları ile ilgili https://www.guneybasak.com.tr/ internet adresinden bilgi alabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.