Belediye-İş Sendikası Adana Şubesi Basın Bülteni

GÜNDEM 21.09.2021 - 10:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2507+ kez okundu.
 

Belediye-İş Sendikası Adana Şubesi Basın Bülteni

Belediye-İş’te kan değişimi       AYTEKİN AYBAR BAŞKAN OLDU       Türk – İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası Adana Şube Başkanlığına Aytekin Aybar geldi. Aybar, “İşçiyi bilinçlendiren, empati kurarak işvereni anlayan , çalışanımızın hakkını da savunan bir sendikacılık yapacağız” dedi.       Belediye-İş Sendikası Adana Şubesi’nde yönetim değişikliğine gidildi. Sendika merkez yönetimi, yaklaşık iki yıldır başarılı çalışmalarıyla göz dolduran örgütlenme uzmanı Aytekin Aybar’ı Belediye-İş Sendikası Adana Şube Başkanlığına getirdi.1986 yılında STFA Temel Cıvata işyerinde çalışma ve sendikal yaşama adım atan Aybar, Birleşik Metal İş Sendikası’nda genç yaşta işyeri baş temsilciliği sonrasında Adana şube sekreterliği ,çeşitli görev ve sorumluluklar üstlenmişti,       ZEYDAN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR       Karaisalı, Yumurtalık, Feke, İmamoğlu belediyeleri ile Adana Büyükşehir Altınkoza A.Ş ASKİ işyerlerinde 1200’ü aşkın üyelerinin olduğunu ve yetkili sendika olarak TİS yaptıklarını belirten Belediye-İş Adana Şube Başkanı Aytekin Aybar, “Başta Zeydan Başkan olmak üzere ASKİ ve Altın Koza yöneticilerine samimi çabaları için çok teşekkür ediyorum. İşçi kardeşlerimizin ikramiye, bayram ve maaş olmak üzere tüm alacakları son kuruşuna kadar ödenmiştir” dedi.      ANLAYARAK VE DİYALOG İLE          Yaptıkları toplu iş sözleşmesi ile çalışanların aylığının 5 bin lira civarına yükseldiğini ifade eden Başkan Aytekin Aybar, şu değerlendirmeyi yaptı: “Genel Başkanımız Sayın Nihat Yurdakul’un da ifade ettiği gibi, emek en yüce değerdir, ilkesi ile işçimizi bilgilendirip bilinçlendiren, işverenin yerine kendimizi koyarak yani empati kurarak onu anlamaya, diyalog kurmaya dönük, iki tarafı da gözeten sendikacılık yapacağız.” Bu süreçte bana desteğini ve güvenini esirgemeyen başta sayın genel başkanım Nihat Yurdakul'a genel yönetim kurulu başkanlarıma, daire başkanıma, Türk iş bölge başkanıma ve bağlı şube başkanlarıma ,Adana şubemize bağlı emektar üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunar, güvenlerine layık olarak bir şube başkanlığı yapma sözünü veriyorum. Birlikte çok daha güçlüyüz!!!55 yaşında olan Aybar evli ve üç erkek çocuk babası.
Belediye-İş’te kan değişimi
      AYTEKİN AYBAR BAŞKAN OLDU
      Türk – İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası Adana Şube Başkanlığına Aytekin Aybar geldi. Aybar, “İşçiyi bilinçlendiren, empati kurarak işvereni anlayan , çalışanımızın hakkını da savunan bir sendikacılık yapacağız” dedi.
      Belediye-İş Sendikası Adana Şubesi’nde yönetim değişikliğine gidildi. Sendika merkez yönetimi, yaklaşık iki yıldır başarılı çalışmalarıyla göz dolduran örgütlenme uzmanı Aytekin Aybar’ı Belediye-İş Sendikası Adana Şube Başkanlığına getirdi.1986 yılında STFA Temel Cıvata işyerinde çalışma ve sendikal yaşama adım atan Aybar, Birleşik Metal İş Sendikası’nda genç yaşta işyeri baş temsilciliği sonrasında Adana şube sekreterliği ,çeşitli görev ve sorumluluklar üstlenmişti,
      ZEYDAN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR
      Karaisalı, Yumurtalık, Feke, İmamoğlu belediyeleri ile Adana Büyükşehir Altınkoza A.Ş ASKİ işyerlerinde 1200’ü aşkın üyelerinin olduğunu ve yetkili sendika olarak TİS yaptıklarını belirten Belediye-İş Adana Şube Başkanı Aytekin Aybar, “Başta Zeydan Başkan olmak üzere ASKİ ve Altın Koza yöneticilerine samimi çabaları için çok teşekkür ediyorum. İşçi kardeşlerimizin ikramiye, bayram ve maaş olmak üzere tüm alacakları son kuruşuna kadar ödenmiştir” dedi.
     ANLAYARAK VE DİYALOG İLE
         Yaptıkları toplu iş sözleşmesi ile çalışanların aylığının 5 bin lira civarına yükseldiğini ifade eden Başkan Aytekin Aybar, şu değerlendirmeyi yaptı: “Genel Başkanımız Sayın Nihat Yurdakul’un da ifade ettiği gibi, emek en yüce değerdir, ilkesi ile işçimizi bilgilendirip bilinçlendiren, işverenin yerine kendimizi koyarak yani empati kurarak onu anlamaya, diyalog kurmaya dönük, iki tarafı da gözeten sendikacılık yapacağız.” Bu süreçte bana desteğini ve güvenini esirgemeyen başta sayın genel başkanım Nihat Yurdakul'a genel yönetim kurulu başkanlarıma, daire başkanıma, Türk iş bölge başkanıma ve bağlı şube başkanlarıma ,Adana şubemize bağlı emektar üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunar, güvenlerine layık olarak bir şube başkanlığı yapma sözünü veriyorum. Birlikte çok daha güçlüyüz!!!55 yaşında olan Aybar evli ve üç erkek çocuk babası.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.