Bitexen Adana 1954 FK Genel Kaptanı Burak Erdem: “KADRO SIKINTIMIZ YOK”

SPOR 08.09.2023 - 12:32, Güncelleme: 08.09.2023 - 12:32 3909+ kez okundu.
 

Bitexen Adana 1954 FK Genel Kaptanı Burak Erdem: “KADRO SIKINTIMIZ YOK”

Hafta sonu Elazığ’da 23 Elazığ FK ile karşılaşacak olan Bitexen Adana 1954 FK Genel Kaptanı Burak Erdem, iç saha maçlarına gelmek isteyen taraftarlar için Tarsus’a araç kaldıracaklarını müjdeledi. Erdem, kadro sıkıntılarının da olmadığını ifade etti.
Sezonu açtıklarında üç etaplı kamp planladıklarını ifade eden Genel Kaptan Burak Erdem, ilk etap kampı Adana’da tamamladıktan sonra sırasıyla Pozantı ve Kızılcahamam kamplarını yaptıklarını ifade etti. Kamp çalışmalarının çok verimliği geçtiğinin altını çizen Erdem, “Cumartesi 23 Elazığ FK maçıyla sezona merhaba diyeceğiz. Bu maç için 140 kişilik kontenjanımız var. Cumartesi sabah beşte İstasyon Meydanı’ndan otobüs kaldıracağız” diyerek, ilk maçı izlemek isteyen taraftarlara çağrıda bulundu. “SİSTEM YÜZDE 80-90 OTURDU” BAL maçlarını oynadıkları Muharrem Gülergin Stadı’nın 3. Lig kriterlerine uygun olmadığı için iç saha maçlarını Tarsus’ta oynayacaklarını ifade eden Erdem, “İç sahada ilk maçımızı 17 Eylül’de Muş 1984 Muşspor’la oynayacağız. Tarsus Şehir Stadı’ndaki maçlarımızı izlemek isteyen taraftarlarımız için otobüs kaldıracağız. Kadromuzla ilgili de bir sıkıntımız yok. Hocamızın oyun sistemi yüzde 80-90 oturmuş durumda. İlerleyen dönemde sistem daha da oturacaktır diye düşünüyorum. Takımın durumunu görebilmek için, şimdiye kadar 6 hazırlık maçı yaptık. Genel olarak bir problem yok” şeklinde konuştu. “ÜÇÜNCÜ KATI BİTİRDİK” Tesisler hakkında da bilgiler veren Genel Kaptan Burak Erdem, sezon başında planladıkları üçüncü katta bulunan salon, yönetim odası, doktor ve rehabilitasyon odalarını bitirdiklerini söyledi. Sahanın zemini ile ilgili de bilgiler veren Erdem, “Çim sahayı komple yeniden yaptırdık. Son aşamasındayız. Dere kumu seriyoruz. Rulo çim satın aldık. İnşallah önümüzdeki hafta döşeme işlemini yapacağız” şeklinde konuştu.  
Hafta sonu Elazığ’da 23 Elazığ FK ile karşılaşacak olan Bitexen Adana 1954 FK Genel Kaptanı Burak Erdem, iç saha maçlarına gelmek isteyen taraftarlar için Tarsus’a araç kaldıracaklarını müjdeledi. Erdem, kadro sıkıntılarının da olmadığını ifade etti.

Sezonu açtıklarında üç etaplı kamp planladıklarını ifade eden Genel Kaptan Burak Erdem, ilk etap kampı Adana’da tamamladıktan sonra sırasıyla Pozantı ve Kızılcahamam kamplarını yaptıklarını ifade etti. Kamp çalışmalarının çok verimliği geçtiğinin altını çizen Erdem, “Cumartesi 23 Elazığ FK maçıyla sezona merhaba diyeceğiz. Bu maç için 140 kişilik kontenjanımız var. Cumartesi sabah beşte İstasyon Meydanı’ndan otobüs kaldıracağız” diyerek, ilk maçı izlemek isteyen taraftarlara çağrıda bulundu.

“SİSTEM YÜZDE 80-90 OTURDU”

BAL maçlarını oynadıkları Muharrem Gülergin Stadı’nın 3. Lig kriterlerine uygun olmadığı için iç saha maçlarını Tarsus’ta oynayacaklarını ifade eden Erdem, “İç sahada ilk maçımızı 17 Eylül’de Muş 1984 Muşspor’la oynayacağız. Tarsus Şehir Stadı’ndaki maçlarımızı izlemek isteyen taraftarlarımız için otobüs kaldıracağız. Kadromuzla ilgili de bir sıkıntımız yok. Hocamızın oyun sistemi yüzde 80-90 oturmuş durumda. İlerleyen dönemde sistem daha da oturacaktır diye düşünüyorum. Takımın durumunu görebilmek için, şimdiye kadar 6 hazırlık maçı yaptık. Genel olarak bir problem yok” şeklinde konuştu.

“ÜÇÜNCÜ KATI BİTİRDİK”

Tesisler hakkında da bilgiler veren Genel Kaptan Burak Erdem, sezon başında planladıkları üçüncü katta bulunan salon, yönetim odası, doktor ve rehabilitasyon odalarını bitirdiklerini söyledi. Sahanın zemini ile ilgili de bilgiler veren Erdem, “Çim sahayı komple yeniden yaptırdık. Son aşamasındayız. Dere kumu seriyoruz. Rulo çim satın aldık. İnşallah önümüzdeki hafta döşeme işlemini yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.