Bitexen Adana İdmanyurdu bitiyor:0-2

SPOR 13.11.2023 - 10:20, Güncelleme: 13.11.2023 - 10:20 3393+ kez okundu.
 

Bitexen Adana İdmanyurdu bitiyor:0-2

Kentimizin Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 10.hafta kümede kalma mücadelesi veren Bitexen Adana İdmanyurdu İstanbul deplasmanında Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu.
Halit Kıvanç Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Adana temsilcisi alt sıralardan kurtulamadı. Takımı sezon başında lige hazırlayan teknik direktör Nejat Bakan'ın istifasından sonra uzun süre hoca arayışını sürdüren ve sonunda Cengiz Aktaş'ı takımın başına getiren Kulüp Başkanı Metin Taylancı, en iyi oyuncularından Marlene'yi Beylerbeyi'ne satarak ekonomik krizden kurtulmaya çalıştı. Başkan Taylancı'nın uzun süredir sponsor arayışında olduğu da biliniyor. Ancak, herhangi bir firma ile bugüne kadar bir anlaşma yapılamadı. Adana İdmanyurdu 11.hafta sahasında AMED Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak.
Kentimizin Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 10.hafta kümede kalma mücadelesi veren Bitexen Adana İdmanyurdu İstanbul deplasmanında Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu.

Halit Kıvanç Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Adana temsilcisi alt sıralardan kurtulamadı.

Takımı sezon başında lige hazırlayan teknik direktör Nejat Bakan'ın istifasından sonra uzun süre hoca arayışını sürdüren ve sonunda Cengiz Aktaş'ı takımın başına getiren Kulüp Başkanı Metin Taylancı, en iyi oyuncularından Marlene'yi Beylerbeyi'ne satarak ekonomik krizden kurtulmaya çalıştı. Başkan Taylancı'nın uzun süredir sponsor arayışında olduğu da biliniyor. Ancak, herhangi bir firma ile bugüne kadar bir anlaşma yapılamadı.
Adana İdmanyurdu 11.hafta sahasında AMED Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.