CEZA MESAİSİ!

GÜNDEM 11.01.2022 - 18:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1690+ kez okundu.
 

CEZA MESAİSİ!

Adana’da bazı caddelerde, araç sürülerine dur-kalkta bile ceza yazan polis ekiplerine tepki var.
Trafik ekipleri, özellikle Atatürk caddesinin Sulara yakın bölümünde trafiği aksatmadan yapılan dur-kalklara bile ceza yazmaya başladı.  Cezai müeyyidelerin yeni yılla birlikte artmasına rağmen, bazı trafik ekiplerinin sürücüleri uyarmadan yazdıkları cezalara itirazlar yükseliyor.  Sürücüler, “Önceden kısa süreli park için sürücü içindeyse devam et, diyerek uyarırlardı. Şimdi böyle bir şeye gerek görmeden, gülerek ceza kesiyorlar” diyor.  Araç sürücüleri, cezaların iptali için mahkeme yoluna başvuracaklarını belirterek, “Trafik polisleri cezayı, para almalarına rağmen, yapmadıkları otopark için belediyelere kessin” diyor.
Adana’da bazı caddelerde, araç sürülerine dur-kalkta bile ceza yazan polis ekiplerine tepki var.

Trafik ekipleri, özellikle Atatürk caddesinin Sulara yakın bölümünde trafiği aksatmadan yapılan dur-kalklara bile ceza yazmaya başladı. 

Cezai müeyyidelerin yeni yılla birlikte artmasına rağmen, bazı trafik ekiplerinin sürücüleri uyarmadan yazdıkları cezalara itirazlar yükseliyor. 

Sürücüler, “Önceden kısa süreli park için sürücü içindeyse devam et, diyerek uyarırlardı. Şimdi böyle bir şeye gerek görmeden, gülerek ceza kesiyorlar” diyor. 

Araç sürücüleri, cezaların iptali için mahkeme yoluna başvuracaklarını belirterek, “Trafik polisleri cezayı, para almalarına rağmen, yapmadıkları otopark için belediyelere kessin” diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.