ÇÜ Adana Meslek Yüksekokulu öğrencileri için oryantasyon programı düzenlendi

GÜNDEM 02.06.2021 - 16:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 3128+ kez okundu.
 

ÇÜ Adana Meslek Yüksekokulu öğrencileri için oryantasyon programı düzenlendi

  Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Adana Meslek Yüksekokulunu bu yıl kazanan ve Adana’da ikamet eden öğrenciler oryantasyon programı düzenlendi. Covid-19 önlemleri gereği sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen oryantasyonda, bölüm öğretim elemanları tarafından birinci sınıf öğrencilerine MYO hakkında bilgi aktarıldı.    Beyazevler Kampüsü’nde gerçekleşen etkinlikte Çukurova Üniversitesinin akademik, sosyal ve kültürel imkânları hakkında bilgiler paylaşılarak öğrencilerin okullarına ve öğrenim gördükleri programlarına uyum sağlamasının amaçlandığı bildirildi.   Çocuk Gelişimi ile Cilt Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programları öğrencilerinin oryantasyona tabi tutulduğunu aktaran Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Levent Sangün, öğrencilere hoş geldiniz konuşması yaptı. Adana Meslek Yüksekokulu hakkında genel bilgiler aktaran Prof. Dr. Sangün ve bölüm öğretim elemanları tarafından, Meslek Yüksekokulunun tüm programlarını kapsayacak olan eğitimlerde Çukurova Üniversitesi ve Meslek Yüksekokulunun işleyişi, Beyazevler Yerleşkesi ve programlarla ile ilgili de bilgiler paylaştı.

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Adana Meslek Yüksekokulunu bu yıl kazanan ve Adana’da ikamet eden öğrenciler oryantasyon programı düzenlendi. Covid-19 önlemleri gereği sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen oryantasyonda, bölüm öğretim elemanları tarafından birinci sınıf öğrencilerine MYO hakkında bilgi aktarıldı. 

 

Beyazevler Kampüsü’nde gerçekleşen etkinlikte Çukurova Üniversitesinin akademik, sosyal ve kültürel imkânları hakkında bilgiler paylaşılarak öğrencilerin okullarına ve öğrenim gördükleri programlarına uyum sağlamasının amaçlandığı bildirildi.

 

Çocuk Gelişimi ile Cilt Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programları öğrencilerinin oryantasyona tabi tutulduğunu aktaran Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Levent Sangün, öğrencilere hoş geldiniz konuşması yaptı.

Adana Meslek Yüksekokulu hakkında genel bilgiler aktaran Prof. Dr. Sangün ve bölüm öğretim elemanları tarafından, Meslek Yüksekokulunun tüm programlarını kapsayacak olan eğitimlerde Çukurova Üniversitesi ve Meslek Yüksekokulunun işleyişi, Beyazevler Yerleşkesi ve programlarla ile ilgili de bilgiler paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.