Cumhur İttifakı’ndan coşkulu seçim ofisi açılışı

DÜNYA 15.02.2024 - 12:52, Güncelleme: 15.02.2024 - 12:52 1983+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı’ndan coşkulu seçim ofisi açılışı

Cumhur İttifakı Yüreğir ilçesi Yenidoğan mahallesinde ilk seçim ofisi soğuk ve yağmurlu havaya rağmen büyük coşkuyla açıldı.
Genç, yaşlı, çocuk demeden alanı dolduran vatandaşlar 31 Mart’ta Cumhur Ittifakı’nın seçimlerden zaferle çıkması için  sahada her türlü gayreti göstereceklerini söylediler. Seçim ofisinin açılışına Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, MHP, AK Parti Yüreğir İlçe başkanları, Gençlik Kolları başkanı ve partililer de katıldı. ADANA’DA VE YÜREĞİR’DE DESTAN YAZACAĞIZ Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, “Böyle soğuk bir kış gününde bu nasıl bir heyecan yerimde duramıyorum iyi ki geldiniz herzaman gelin bizlere verdiğiniz bu destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yüreğir’de, Adana’da destan yazacağız. Sizlerle gurur duyuyorum. Büyükşehir ve 15 ilçede Cumhur ittifakı bayrağını Adana’ya dikeceğiz bu sözü verirken en çok size güvendik ve inşallah kazanacağız. Benim sizlerle beraber bir arada Yüreğir için Yenidoğan için hayallerim var bana yol arkadaşlığı yapmaya var mısınız. Bende sizin yol arkadaşlığınızla beraber başkanlığı kazanmaya ve sizlere hizmet etmeye söz veriyorum. Bize çok büyük moral verdiniz. Bu ilk seçim ofisimiz inşallah coşkunuz ile hayırlara vesile olur” dedi. İNŞALLAH YİNE KAZANACAĞIZ Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir ise “Öncelikle biraz duygulandım bundan 5 yıl önce yine burada mitingde bulunmuştum. Allah razı olsun Yenidoğan mahallesinin büyük desteği ile Yüreğir belediye başkanı olmuştum ve  onurlar şerefle sizlere hizmet ettim. Şimdi benden sonra bu bayrağı daha ileri taşıyacak bir dostuma Dr. Halil Nacar başkanıma bayrağı teslim ediyorum. İnşallah yine sizlerin desteği ile kazanacağız” diye konuştu.
Cumhur İttifakı Yüreğir ilçesi Yenidoğan mahallesinde ilk seçim ofisi soğuk ve yağmurlu havaya rağmen büyük coşkuyla açıldı.

Genç, yaşlı, çocuk demeden alanı dolduran vatandaşlar 31 Mart’ta Cumhur Ittifakı’nın seçimlerden zaferle çıkması için  sahada her türlü gayreti göstereceklerini söylediler.

Seçim ofisinin açılışına Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, MHP, AK Parti Yüreğir İlçe başkanları, Gençlik Kolları başkanı ve partililer de katıldı.

ADANA’DA VE YÜREĞİR’DE DESTAN YAZACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, “Böyle soğuk bir kış gününde bu nasıl bir heyecan yerimde duramıyorum iyi ki geldiniz herzaman gelin bizlere verdiğiniz bu destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yüreğir’de, Adana’da destan yazacağız. Sizlerle gurur duyuyorum. Büyükşehir ve 15 ilçede Cumhur ittifakı bayrağını Adana’ya dikeceğiz bu sözü verirken en çok size güvendik ve inşallah kazanacağız. Benim sizlerle beraber bir arada Yüreğir için Yenidoğan için hayallerim var bana yol arkadaşlığı yapmaya var mısınız. Bende sizin yol arkadaşlığınızla beraber başkanlığı kazanmaya ve sizlere hizmet etmeye söz veriyorum. Bize çok büyük moral verdiniz. Bu ilk seçim ofisimiz inşallah coşkunuz ile hayırlara vesile olur” dedi.

İNŞALLAH YİNE KAZANACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir ise “Öncelikle biraz duygulandım bundan 5 yıl önce yine burada mitingde bulunmuştum. Allah razı olsun Yenidoğan mahallesinin büyük desteği ile Yüreğir belediye başkanı olmuştum ve  onurlar şerefle sizlere hizmet ettim. Şimdi benden sonra bu bayrağı daha ileri taşıyacak bir dostuma Dr. Halil Nacar başkanıma bayrağı teslim ediyorum. İnşallah yine sizlerin desteği ile kazanacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.