DAİMFED KURULUYOR

GÜNDEM 16.06.2021 - 14:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1513+ kez okundu.
 

DAİMFED KURULUYOR

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER), Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu'ndan istifa ettiklerini ve Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitler Federasyonu'nu (DAİMFED) kuracaklarını açıkladı. DAİMFED KURULUYOR AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “İnşaat Müteahhitlerinin ve İnşaat Sektörünün sorunlarının çözümü noktasında hiçbir gelişmenin yaşanmadığını ve çözüm noktasında hiçbir adımın atılamaması üzerine Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonundan ayrılma kararı aldık. Akabinde elbette bölgemizin ve sektörümüzün sorunları noktasında sesimizi duyuracağımız birlik olacağımız kısa adı DAİMFED olan (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitler Federasyonu) nu kurma kararı aldık. Sektörü ve temsilcilerini heyecanlandıran bu kararımızı paylaşıyoruz. Sektörün bölgedeki temsilcileriyle bir arada olmayı hedefliyoruz.” Dedi. AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu'nun son üç yılda yönetim kurulu toplantısı yapmadığı, federasyon üyelerinin seçimden seçime hatırlandığını, en fazla 2 dönem başkanlık şartının 3 döneme çıkartıldığı gerekçeleriyle federasyondan bugün itibariyle istifa ettiklerini açıkladı. Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'deki müteahhit derneklerinin birleşmesiyle en kısa sürede Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitler Federasyonu'nu kuracaklarını söyleyen Karslıoğlu, müteahhitlerin tek çatı altında toplanacağını belirtti.


Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER), Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu'ndan istifa ettiklerini ve Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitler Federasyonu'nu (DAİMFED) kuracaklarını açıkladı.

DAİMFED KURULUYOR
AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “İnşaat Müteahhitlerinin ve İnşaat Sektörünün sorunlarının çözümü noktasında hiçbir gelişmenin yaşanmadığını ve çözüm noktasında hiçbir adımın atılamaması üzerine Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonundan ayrılma kararı aldık. Akabinde elbette bölgemizin ve sektörümüzün sorunları noktasında sesimizi duyuracağımız birlik olacağımız kısa adı DAİMFED olan (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitler Federasyonu) nu kurma kararı aldık. Sektörü ve temsilcilerini heyecanlandıran bu kararımızı paylaşıyoruz. Sektörün bölgedeki temsilcileriyle bir arada olmayı hedefliyoruz.” Dedi.

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu'nun son üç yılda yönetim kurulu toplantısı yapmadığı, federasyon üyelerinin seçimden seçime hatırlandığını, en fazla 2 dönem başkanlık şartının 3 döneme çıkartıldığı gerekçeleriyle federasyondan bugün itibariyle istifa ettiklerini açıkladı.

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'deki müteahhit derneklerinin birleşmesiyle en kısa sürede Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhitler Federasyonu'nu kuracaklarını söyleyen Karslıoğlu, müteahhitlerin tek çatı altında toplanacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.