Göktürk forvet için İspanya'da

SPOR 27.07.2023 - 11:10, Güncelleme: 27.07.2023 - 11:10 2412+ kez okundu.
 

Göktürk forvet için İspanya'da

Mavi-Lacivertli Kulüp Başkanı Murat Sancak, Cluj maçı öncesi yaptığı açıklamada formete bir transfer yapacaklarını duyurdu.
"Bir forvet transferi için uğraşıyoruz" açıklamasını yapan Başkan Sancak, "Şuana kadar 2-3 isimle görüştük ancak anlaşma noktasına gelemedik. Şuan Gökhan Göktürk İspanya'da ve son görüşmeleri yapıyor. Olumlu geçerse transferi sonlandıracağız. Kadromuzda 14 yabancı oyuncumuz var. Bu transfer için de bir kişinin kadrodan ayrılması gerekecek" dedi.  Süper Lig'e çıktıkları sezonda Balotelli'yi getirerek reklamlarını yaptıklarını belirten Başkan Sancak, çilek transferi olmayacağını ifade etti. Şimdi o transferin meyvelerini yediklerini hatırlatan Başkan Sancak, bir oyuncuyu transfer etmek istediklerinde görüşmelerde belli noktalara geldiklerini söyledi. Balotelli'nin de geldiğini ve 19 gol attığını ve para kazandırdığını kaydeden Sancak, "Şuanki ekonomik durumda böyle transferler yapmak çok zor. O yüzden taraftarlarımız böyle transfer beklemesin" çağrısında bulundu.
Mavi-Lacivertli Kulüp Başkanı Murat Sancak, Cluj maçı öncesi yaptığı açıklamada formete bir transfer yapacaklarını duyurdu.

"Bir forvet transferi için uğraşıyoruz" açıklamasını yapan Başkan Sancak, "Şuana kadar 2-3 isimle görüştük ancak anlaşma noktasına gelemedik. Şuan Gökhan Göktürk İspanya'da ve son görüşmeleri yapıyor. Olumlu geçerse transferi sonlandıracağız. Kadromuzda 14 yabancı oyuncumuz var. Bu transfer için de bir kişinin kadrodan ayrılması gerekecek" dedi. 

Süper Lig'e çıktıkları sezonda Balotelli'yi getirerek reklamlarını yaptıklarını belirten Başkan Sancak, çilek transferi olmayacağını ifade etti. Şimdi o transferin meyvelerini yediklerini hatırlatan Başkan Sancak, bir oyuncuyu transfer etmek istediklerinde görüşmelerde belli noktalara geldiklerini söyledi. Balotelli'nin de geldiğini ve 19 gol attığını ve para kazandırdığını kaydeden Sancak, "Şuanki ekonomik durumda böyle transferler yapmak çok zor. O yüzden taraftarlarımız böyle transfer beklemesin" çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.