HER ŞEYE RAĞMEN KAPLAN!

SPOR 24.07.2023 - 10:18, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:18 2366+ kez okundu.
 

HER ŞEYE RAĞMEN KAPLAN!

Kulübün madde imkansızlıklara rağmen teknik kadronun ve oyuncuların maaşlarını ödemekte güçlük çektiğine dair çıkan haberlere aldırış etmeyen Turuncu-Beyazlı oyuncular yeni sezona günde çift idman yaparak hazırlanıyor.
Teknik Direktör Kemal Kılıç nezaretinde çalışmalarını, Bolu kampının iptal edilmesiyle Çatalan Tesisleri’nde sürdüren Toros Kaplanları yoğun tempoda antrenmanlarını sürdürüyor. Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Adanasporlu oyuncular günde çift idman yapıyor. Ağırlıklı olarak interval koşuların yan ısıra pas, şut ve dripling çalışmaları yapan Turuncu-Beyazlılar, günün sonunda çift kale maç yaptı. 5’İ YABANCI, 8 OYUNCU İLE ANLAŞILDI Kulüp Başkanı Bayram Akgül ile Teknik Direktör Kemal Kılıç, Çatalan Tesisleri’nde bir araya gelerek transferi masaya yatırdı. Yapılan görüşmede listedeki isimlerin son durumu değerlendirildi. Prensipte anlaşmaya varılan 5’i yabancı 8 oyuncu ile görüşüldü.
Kulübün madde imkansızlıklara rağmen teknik kadronun ve oyuncuların maaşlarını ödemekte güçlük çektiğine dair çıkan haberlere aldırış etmeyen Turuncu-Beyazlı oyuncular yeni sezona günde çift idman yaparak hazırlanıyor.

Teknik Direktör Kemal Kılıç nezaretinde çalışmalarını, Bolu kampının iptal edilmesiyle Çatalan Tesisleri’nde sürdüren Toros Kaplanları yoğun tempoda antrenmanlarını sürdürüyor. Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Adanasporlu oyuncular günde çift idman yapıyor. Ağırlıklı olarak interval koşuların yan ısıra pas, şut ve dripling çalışmaları yapan Turuncu-Beyazlılar, günün sonunda çift kale maç yaptı.
5’İ YABANCI, 8 OYUNCU İLE ANLAŞILDI
Kulüp Başkanı Bayram Akgül ile Teknik Direktör Kemal Kılıç, Çatalan Tesisleri’nde bir araya gelerek transferi masaya yatırdı. Yapılan görüşmede listedeki isimlerin son durumu değerlendirildi. Prensipte anlaşmaya varılan 5’i yabancı 8 oyuncu ile görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.