‘TEK KİŞİLİK KALDIRIM’DA ARTIK 5 KİŞİ YÜRÜYECEK

31.03.2017 - 13:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2665+ kez okundu.
 

‘TEK KİŞİLİK KALDIRIM’DA ARTIK 5 KİŞİ YÜRÜYECEK

    ADANA -Adana’da önceden bir kişinin bile yürüyemediği Orduevi civarındaki kaldırımda artık 5 kişi yan yana yürüyebilecek. Şehir merkezinden D-400 karayolunu kullanıp Ceyhan istikametine doğru giden sürücülerse Orduevi kısmında sıkıntı yaşamayacak.   Adana Büyükşehir Belediyesi, hem karayolunu genişletip sürücülere kolaylık sağlamak hem de yayaların kaldırımda yürümesini kolaylaştırmak için Eski Orduevi’nde karargah, yemekhane ve yatakhane olarak kullanılan binayı yıktı. Büyükşehir Belediyesi, binanın yıkılması karşılığındaysa 6. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na yeni er dinlenme salonuyla Askeri Hastane içinde er koğuşu yaptıracak.   Orduevi’ne ait binanın geçen ay yıkılmasının ardından Büyükşehir ekipleri, bir ay süren çalışmaların ardından yol ve kaldırım çalışmalarını tamamladı. Ancak şimdi de banka ve benzeri işlemlerini yaptırmak isteyen sürücüler, yol kenarına araç park etmeye başladı. (EGEMEN)

 

 

ADANA -Adana’da önceden bir kişinin bile yürüyemediği Orduevi civarındaki kaldırımda artık 5 kişi yan yana yürüyebilecek. Şehir merkezinden D-400 karayolunu kullanıp Ceyhan istikametine doğru giden sürücülerse Orduevi kısmında sıkıntı yaşamayacak.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, hem karayolunu genişletip sürücülere kolaylık sağlamak hem de yayaların kaldırımda yürümesini kolaylaştırmak için Eski Orduevi’nde karargah, yemekhane ve yatakhane olarak kullanılan binayı yıktı. Büyükşehir Belediyesi, binanın yıkılması karşılığındaysa 6. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na yeni er dinlenme salonuyla Askeri Hastane içinde er koğuşu yaptıracak.

 

Orduevi’ne ait binanın geçen ay yıkılmasının ardından Büyükşehir ekipleri, bir ay süren çalışmaların ardından yol ve kaldırım çalışmalarını tamamladı. Ancak şimdi de banka ve benzeri işlemlerini yaptırmak isteyen sürücüler, yol kenarına araç park etmeye başladı. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.