YÜZLERCE KİTAP İÇİN BİR ARAYA GELDİLER!

GÜNDEM 08.05.2017 - 12:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2601+ kez okundu.
 

YÜZLERCE KİTAP İÇİN BİR ARAYA GELDİLER!

  Adana’da 7’si kadın 9 gönüllüden oluşan 7Art2 topluluğu tarafından Opel Vizyon ana sponsorluğunda gerçekleşen proje sayesinde seçilen bir köy okuluna içi kitapla dolu bir kütüphane hediye edildi.   Sunuculuğunu Yeliz Doğramacılar Arman’ın yaptığı “Kitabını Al Gel Müziğe Ses Ver” projesi kapsamında gerçekleşen gecede; 10 müzik grubu, bir DJ ve bir dans grubunun sahne aldı. Etkinliğe giriş için kitap bağışlama şartı konuldu. Organizasyon alanı girişine yerleştirilen portakal kasalarından yapılan kitaplığa, her katılımcı yanında getirdiği kitapları dizdi. Bu kitaplar sayesinde ihtiyaç sahibi köy okullarına içi dolu bir kütüphane kurulurken toplanan tüm gelir bir köy okulunun sınıflarında iyileştirme yapılmak için kullanılacak.   Mersin yolunda yer alan Opel Vizyon ana sponsorluğu ve diğer sponsorluklarla desteklenen gecede Aktör, Electro Zober, Eren Yalçın, Ezgi Türkoğlu, Gizem Aksoy, İsmet Tümer, Marko Paşa, Mega Band, Pandora ve Plastic grupları davetlilere rock ağırlıklı müzik keyfi yaşattı. Aralarında solist, balerin, işletmeci gibi farklı meslek gruplarından 7Art2 gönüllülerin oluşturduğu topluluk 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde ise ‘3 Kadın 3 Portre’ isimli projeyle de gündeme gelmişti.  

 

Adana’da 7’si kadın 9 gönüllüden oluşan 7Art2 topluluğu tarafından Opel Vizyon ana sponsorluğunda gerçekleşen proje sayesinde seçilen bir köy okuluna içi kitapla dolu bir kütüphane hediye edildi.

 

Sunuculuğunu Yeliz Doğramacılar Arman’ın yaptığı “Kitabını Al Gel Müziğe Ses Ver” projesi kapsamında gerçekleşen gecede; 10 müzik grubu, bir DJ ve bir dans grubunun sahne aldı. Etkinliğe giriş için kitap bağışlama şartı konuldu. Organizasyon alanı girişine yerleştirilen portakal kasalarından yapılan kitaplığa, her katılımcı yanında getirdiği kitapları dizdi. Bu kitaplar sayesinde ihtiyaç sahibi köy okullarına içi dolu bir kütüphane kurulurken toplanan tüm gelir bir köy okulunun sınıflarında iyileştirme yapılmak için kullanılacak.

 

Mersin yolunda yer alan Opel Vizyon ana sponsorluğu ve diğer sponsorluklarla desteklenen gecede Aktör, Electro Zober, Eren Yalçın, Ezgi Türkoğlu, Gizem Aksoy, İsmet Tümer, Marko Paşa, Mega Band, Pandora ve Plastic grupları davetlilere rock ağırlıklı müzik keyfi yaşattı. Aralarında solist, balerin, işletmeci gibi farklı meslek gruplarından 7Art2 gönüllülerin oluşturduğu topluluk 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde ise ‘3 Kadın 3 Portre’ isimli projeyle de gündeme gelmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.