MHP’Lİ AKKAŞ, KARAİSALILAR DERNEĞİ’NDE

GÜNDEM 12.06.2018 - 14:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2235+ kez okundu.
 

MHP’Lİ AKKAŞ, KARAİSALILAR DERNEĞİ’NDE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, 24 Haziran’da yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdürüyor.  Akkaş, Karaisalılar Derneği’ni ziyaret etti.  Seçim çalışmaları kapsamında, MHP Adana Milletvekili Adayları, İl Başkanı ve yönetimi ziyaretler gerçekleştiriyor. Karaisalılar Derneği’ni ziyaret eden MHP Adana milletvekili adayı Akkaş, burada yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın oluşması ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Derneklerin toplumsal hayatın gelişiminde çok önemli olduğunu vurgulayan Akkaş, sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini önemsediklerini kaydetti. MHP milletvekili adayı Yeşim Akkaş, sıcak karşılamalarından ve yakın ilgilerinden dolayı dernek yetkililerine teşekkür ederek Karaisalılardan Cumhur İttifakı’na ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek sözü istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, 24 Haziran’da yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. 

Akkaş, Karaisalılar Derneği’ni ziyaret etti.  Seçim çalışmaları kapsamında, MHP Adana Milletvekili Adayları, İl Başkanı ve yönetimi ziyaretler gerçekleştiriyor.
Karaisalılar Derneği’ni ziyaret eden MHP Adana milletvekili adayı Akkaş, burada yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın oluşması ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Derneklerin toplumsal hayatın gelişiminde çok önemli olduğunu vurgulayan Akkaş, sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini önemsediklerini kaydetti. MHP milletvekili adayı Yeşim Akkaş, sıcak karşılamalarından ve yakın ilgilerinden dolayı dernek yetkililerine teşekkür ederek Karaisalılardan Cumhur İttifakı’na ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek sözü istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.