YÖN LEVHASINI DA ÇALDILAR!

GÜNDEM 07.08.2018 - 12:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1606+ kez okundu.
 

YÖN LEVHASINI DA ÇALDILAR!

Adana’da hırsızlar, Büyükşehir Belediyesi’ne ait yönlendirme tabelalarına dadandı.
GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI  Merkez Çukurova ilçesinde, PTT caddesi, Mehmet Kartal Bulvarı ile Turgut Özal Bulvarı’ndaki yön levhaları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Harekete geçen yetkililer, güvenlik kameralarından bir kişinin levhaları söktüğünü belirledi.  POLİSİN BULMASI AN MESELESİ  Güvenlik kamerası görüntülerinde, 40-45 yaşlarındaki bir kişinin yönlendirme levhasını bütün gücüyle devirdiği daha sonra ise taşıdığı net olarak görülebiliyor. Yoldan gelip geçenlere aldırmayan şüpheliyi, polisin kamera görüntülerinden bulması bekleniyor.  “ORGANİZE OLARAK YAPIYORLAR” Yetkililer, bu tür hırsızlıkların genellikle organize olarak yapıldığını belirterek, vatandaşların da levha ve direk söküldüğünü gördüklerinde polise ihbarda bulunmasını istedi. Kamera görüntülerinde, hırsızlık şüphelisinin hırsızlık sırasında oldukça soğukkanlı olması dikkat çekiyor.  ÖZEL HABER 
Adana’da hırsızlar, Büyükşehir Belediyesi’ne ait yönlendirme tabelalarına dadandı.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI 

Merkez Çukurova ilçesinde, PTT caddesi, Mehmet Kartal Bulvarı ile Turgut Özal Bulvarı’ndaki yön levhaları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Harekete geçen yetkililer, güvenlik kameralarından bir kişinin levhaları söktüğünü belirledi. 
POLİSİN BULMASI AN MESELESİ 
Güvenlik kamerası görüntülerinde, 40-45 yaşlarındaki bir kişinin yönlendirme levhasını bütün gücüyle devirdiği daha sonra ise taşıdığı net olarak görülebiliyor. Yoldan gelip geçenlere aldırmayan şüpheliyi, polisin kamera görüntülerinden bulması bekleniyor. 
“ORGANİZE OLARAK YAPIYORLAR”
Yetkililer, bu tür hırsızlıkların genellikle organize olarak yapıldığını belirterek, vatandaşların da levha ve direk söküldüğünü gördüklerinde polise ihbarda bulunmasını istedi. Kamera görüntülerinde, hırsızlık şüphelisinin hırsızlık sırasında oldukça soğukkanlı olması dikkat çekiyor.

 ÖZEL HABER 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.