“Kadınlarımızı üretime katacağız”

GÜNDEM 15.08.2018 - 17:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2472+ kez okundu.
 

“Kadınlarımızı üretime katacağız”

Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Şahin, kadınları üretime katacaklarını belirterek, “Kadınlarımız evlere hapsolmayacak. Kadınlarımız için her alanda ciddi projelerimiz var” dedi.
“ÇETİN İLE BÜYÜKŞEHİRİ ALIRIZ” Doğup büyüdüğü Çukurova ilçesine hizmet etmek istediğini kaydeden Şahin, “Mevcut başkanımız Soner Çetin’in ilçemize çok emeği var. Kendisi Büyükşehir Belediyesi’ne talip. Adaylığı durumunda kazanacağına kesin gözüyle bakıyoruz. Ondan aldığımız bayrağı taşımak istiyoruz” diye konuştu.  “HZMETLERİ SANATLA TAÇLANDIRACAĞIZ”  Özellikle gençlik ve kadın konusunda çalışmalara ağırlık vereceklerini anlatan Şahin, “Temalı parklar ve sokaklar, spor alanları yapacağız. İlçemizde fiziki hizmetlere ağırlık vereceğiz ama bunu kültür ve sanatla taçlandıracağız. Fiziki hizmetleri kültür ve sanatla taçlandırmazsanız o hizmetler eksik kalır” dedi.  FOTO: Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Şahin, gazetemize yaptığı ziyarette, hedefinin Çukurova’yı marka kent yapmak olduğunu söyledi.
Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Şahin, kadınları üretime katacaklarını belirterek, “Kadınlarımız evlere hapsolmayacak. Kadınlarımız için her alanda ciddi projelerimiz var” dedi.

“ÇETİN İLE BÜYÜKŞEHİRİ ALIRIZ”

Doğup büyüdüğü Çukurova ilçesine hizmet etmek istediğini kaydeden Şahin, “Mevcut başkanımız Soner Çetin’in ilçemize çok emeği var. Kendisi Büyükşehir Belediyesi’ne talip. Adaylığı durumunda kazanacağına kesin gözüyle bakıyoruz. Ondan aldığımız bayrağı taşımak istiyoruz” diye konuştu. 
“HZMETLERİ SANATLA TAÇLANDIRACAĞIZ” 
Özellikle gençlik ve kadın konusunda çalışmalara ağırlık vereceklerini anlatan Şahin, “Temalı parklar ve sokaklar, spor alanları yapacağız. İlçemizde fiziki hizmetlere ağırlık vereceğiz ama bunu kültür ve sanatla taçlandıracağız. Fiziki hizmetleri kültür ve sanatla taçlandırmazsanız o hizmetler eksik kalır” dedi. 

FOTO: Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Şahin, gazetemize yaptığı ziyarette, hedefinin Çukurova’yı marka kent yapmak olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.