Selman-ı Pak’ta Muharrem Lokması dağıtılacak!

GÜNDEM 04.08.2022 - 17:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2246+ kez okundu.
 

Selman-ı Pak’ta Muharrem Lokması dağıtılacak!

Alevi Kültür Dernekleri, Muharrem orucu boyunca yemek vermeyi sürdürüyor.  Adana Alevi Platformu Başkanı Cafer Boyraz, Muharrem ayında tutulan oruçların kabul olmasını dilerken, yemeğe ev sahipliği yapan Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Hayri Yılmaz, Muharrem ayının ülkeye ve halka huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni etti. Bayram Pekinoğlu da Adana Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nce 5 Ağustos Cuma günü (Bugün) saat 19.00’da, Selman-ı Pak Kültür Merkezi ve Cemevi’nde Muharrem orucu lokmasının pay edileceğini söyledi. Pekinoğlu, “Tüm canlarımızı lokmamızı paylaşmaya davet ediyoruz” dedi.

Alevi Kültür Dernekleri, Muharrem orucu boyunca yemek vermeyi sürdürüyor. 

Adana Alevi Platformu Başkanı Cafer Boyraz, Muharrem ayında tutulan oruçların kabul olmasını dilerken, yemeğe ev sahipliği yapan Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Hayri Yılmaz, Muharrem ayının ülkeye ve halka huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni etti. Bayram Pekinoğlu da Adana Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nce 5 Ağustos Cuma günü (Bugün) saat 19.00’da, Selman-ı Pak Kültür Merkezi ve Cemevi’nde Muharrem orucu lokmasının pay edileceğini söyledi. Pekinoğlu, “Tüm canlarımızı lokmamızı paylaşmaya davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.