ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ BELEMEDİK’TE

GÜNDEM 08.11.2023 - 15:55, Güncelleme: 15.11.2023 - 18:00 3579+ kez okundu.
 

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ BELEMEDİK’TE

Sonbaharın büyüleyici renklerine bürünen Belemedik Tabiat Parkı ziyaretçi akınına uğruyor.
Her yıl binlerce doğasever ve fotoğraf tutkununa ev sahipliği yapan Belemedik Tabiat Parkı bu kez de Kayseri Erciyes Üniversitesi, öğrencilerinin oluşturduğu Yardak Kulübü üyelerini ağırladı. Öğrenciler düzenledikleri kamp için tarihi kalıntıları ve doğal güzellikleri ile ilgi çeken Belemedik Tabiat Parkı’nı tercih etti. 20 kişilik grup, parkta çadır kurarak, şehrin gürültüsünden uzakta dinlenme şansı yakaladı, hem de doğal ve tarihi güzellikleri görme şansı buldu. RENK CÜMBÜŞÜ YAŞANIYOR Adana’nın Pozantı ilçesi’nde bulunan Belemedik Tabiat Parkı, sonbahar mevsimiyle birlikte rengârenk oldu. Bölgede bulunan ağaçlar ziyaretçilerini âdete büyülüyor. Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte renk cümbüşüne dönüşen, sarı, kızıl ve turuncunun muhteşem uyumunu sunan Belemedik dağları doğa doğaseverleri kendine çekmeye devam ediyor.  DOĞASEVERLERİN AKININA UĞRUYOR Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın hayata geçirdiği Belemedik Tabiat Parkı, sonbaharın büyüleyici renkleriyle boyanırken, doğaseverlerin tutkunu haline geldi. 7'den 70'e bu güzellikleri görmek isteyen doğaseverlerin akınına uğrayan Belemedik Tabiat Parkı çadır kampı ve karavan kampı için de uygun. Belemedik Tabiat Parkı eşsiz tabiat güzelliği ve tarihi dokusuyla her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.   
Sonbaharın büyüleyici renklerine bürünen Belemedik Tabiat Parkı ziyaretçi akınına uğruyor.

Her yıl binlerce doğasever ve fotoğraf tutkununa ev sahipliği yapan Belemedik Tabiat Parkı bu kez de Kayseri Erciyes Üniversitesi, öğrencilerinin oluşturduğu Yardak Kulübü üyelerini ağırladı. Öğrenciler düzenledikleri kamp için tarihi kalıntıları ve doğal güzellikleri ile ilgi çeken Belemedik Tabiat Parkı’nı tercih etti. 20 kişilik grup, parkta çadır kurarak, şehrin gürültüsünden uzakta dinlenme şansı yakaladı, hem de doğal ve tarihi güzellikleri görme şansı buldu.

RENK CÜMBÜŞÜ YAŞANIYOR

Adana’nın Pozantı ilçesi’nde bulunan Belemedik Tabiat Parkı, sonbahar mevsimiyle birlikte rengârenk oldu. Bölgede bulunan ağaçlar ziyaretçilerini âdete büyülüyor. Sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte renk cümbüşüne dönüşen, sarı, kızıl ve turuncunun muhteşem uyumunu sunan Belemedik dağları doğa doğaseverleri kendine çekmeye devam ediyor. 

DOĞASEVERLERİN AKININA UĞRUYOR

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın hayata geçirdiği Belemedik Tabiat Parkı, sonbaharın büyüleyici renkleriyle boyanırken, doğaseverlerin tutkunu haline geldi. 7'den 70'e bu güzellikleri görmek isteyen doğaseverlerin akınına uğrayan Belemedik Tabiat Parkı çadır kampı ve karavan kampı için de uygun. Belemedik Tabiat Parkı eşsiz tabiat güzelliği ve tarihi dokusuyla her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.