BÜYÜKELÇİ MANASİJEVSKİ’DEN VALİ KÖŞGER’E NEZAKET ZİYARETİ

GÜNDEM 23.01.2024 - 15:14, Güncelleme: 23.01.2024 - 15:14 2151+ kez okundu.
 

BÜYÜKELÇİ MANASİJEVSKİ’DEN VALİ KÖŞGER’E NEZAKET ZİYARETİ

Kuzey Makedonya Büyükelçisi JovanManasijevski’nin, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’e nezaket ziyaretinde bulunduğu öğrenildi.
Valiliğin resmi web sitesindeki bilgilere göre, Büyükelçi Manasijevski’nin nazik ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Vali Köşger, Kuzey Makedonya ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin tarihsel, kültürel ve coğrafi bağlara dayanan güçlü bir temele sahip olduğunu belirterek karşılıklı anlayış, iş birliği ve dostluk prensipleri üzerine kurulu olan bu ilişkilerin geliştirilmesinin önemine dikkat çekti. Adana’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Kuzey Makedonya Büyükelçisi JovanManasijevski ise misafirperverliği için Vali Köşger’e teşekkür etti.Ziyaret, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Kuzey Makedonya Büyükelçisi JovanManasijevski’nin, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’e nezaket ziyaretinde bulunduğu öğrenildi.

Valiliğin resmi web sitesindeki bilgilere göre, Büyükelçi Manasijevski’nin nazik ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Vali Köşger, Kuzey Makedonya ile Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin tarihsel, kültürel ve coğrafi bağlara dayanan güçlü bir temele sahip olduğunu belirterek karşılıklı anlayış, iş birliği ve dostluk prensipleri üzerine kurulu olan bu ilişkilerin geliştirilmesinin önemine dikkat çekti.

Adana’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Kuzey Makedonya Büyükelçisi JovanManasijevski ise misafirperverliği için Vali Köşger’e teşekkür etti.Ziyaret, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.