ZEYDAN KARALAR HALKTAN KOPUK

GÜNDEM 28.02.2024 - 16:07, Güncelleme: 28.02.2024 - 16:07 1675+ kez okundu.
 

ZEYDAN KARALAR HALKTAN KOPUK

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Egemen Gazetesi olarak Adana sokaklarında nabzı tuttuk. Mikrofonlarımızı Adanalı vatandaşlara ve esnaflara uzattık ve ortaya çıkan manzara düşündürücüydü.
Adana Halkı Ses Veriyor: Yerel Seçimler Öncesi Hayal Kırıklığı ve Beklentiler  Binlerce ah işittik, milyonlarca dert var! İnönü Parkı Caddesi esnafından Şevket Akçar, Adana'nın yöneticilerinin halktan ne kadar kopuk olduğunu vurgulayarak, "Zeydan Karalar buraları gezsin, vatandaşların haline baksın. Biz Karaları 5 yıldır göremedik, ulaşamadık " diyerek seslendi.  ADANA SOKAKLARI ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ Akçar'ın çarpıcı ifadeleriyle, Adana'nın içler acısı durumu bir kez daha gözler önüne serildi. Akçar, Adana'da temizlikten, alt yapıya kadar birçok alanda hizmet alamamanın acı gerçeğini dile getirirken, sokaklardaki çöp yığınları ve yamalı yolların halkın yaşadığı memnuniyetsizliği artırdığını vurguladı. Herkesin ortak şikâyeti olan temizlik sorununa dikkat çekerek, Adana sokaklarının adeta çöplüğe dönüştüğünü ifade etti.  ADANA BURAM BURAM YOKSULLUK KOKUYOR 35 yıllık fırıncı esnafı Ziya Yaşar ise Adana'nın artık "buram buram yoksulluk koktuğunu" belirterek, şehrin Türkiye'nin en geri memleketi olduğuna dikkat çekti. Yaşar'ın sesiyle, Adana'nın geçmişten bugüne yaşadığı gerileme ve vatandaşların beklentilerine yanıt veremeyen yerel yönetimlerin vurdumduymazlığı bir kez daha gündeme geldi. Adana'nın sokakları artık sadece yoksulluk değil, aynı zamanda umutsuzluk ve hayal kırıklığı kokuyor.   ADANALILAR SANDIĞA GİTMEYECEĞİZ DEDİ Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, Adanalılar sandığa gitmeme kararı alarak, yöneticilerin vaatlerine güvenmemeye başladılar. Temizlik, alt yapı ve sosyal hizmetler gibi temel ihtiyaçların karşılanamaması, halkın isyanını tetikliyor. Esnafın ve vatandaşların çığlıkları duyuluyor, ancak acaba yöneticiler duyabiliyor mu? Vatandaşlar unutulduğunda, sandığa gitmek de neyi değiştirebilir ki? Egemen Gazetesi olarak, Adana'nın gerçeklerini gözler önüne sermeye devam edeceğiz.
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Egemen Gazetesi olarak Adana sokaklarında nabzı tuttuk. Mikrofonlarımızı Adanalı vatandaşlara ve esnaflara uzattık ve ortaya çıkan manzara düşündürücüydü.

Adana Halkı Ses Veriyor: Yerel Seçimler Öncesi Hayal Kırıklığı ve Beklentiler


 Binlerce ah işittik, milyonlarca dert var! İnönü Parkı Caddesi esnafından Şevket Akçar, Adana'nın yöneticilerinin halktan ne kadar kopuk olduğunu vurgulayarak, "Zeydan Karalar buraları gezsin, vatandaşların haline baksın. Biz Karaları 5 yıldır göremedik, ulaşamadık " diyerek seslendi. 

ADANA SOKAKLARI ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ
Akçar'ın çarpıcı ifadeleriyle, Adana'nın içler acısı durumu bir kez daha gözler önüne serildi. Akçar, Adana'da temizlikten, alt yapıya kadar birçok alanda hizmet alamamanın acı gerçeğini dile getirirken, sokaklardaki çöp yığınları ve yamalı yolların halkın yaşadığı memnuniyetsizliği artırdığını vurguladı. Herkesin ortak şikâyeti olan temizlik sorununa dikkat çekerek, Adana sokaklarının adeta çöplüğe dönüştüğünü ifade etti. 

ADANA BURAM BURAM YOKSULLUK KOKUYOR
35 yıllık fırıncı esnafı Ziya Yaşar ise Adana'nın artık "buram buram yoksulluk koktuğunu" belirterek, şehrin Türkiye'nin en geri memleketi olduğuna dikkat çekti. Yaşar'ın sesiyle, Adana'nın geçmişten bugüne yaşadığı gerileme ve vatandaşların beklentilerine yanıt veremeyen yerel yönetimlerin vurdumduymazlığı bir kez daha gündeme geldi. Adana'nın sokakları artık sadece yoksulluk değil, aynı zamanda umutsuzluk ve hayal kırıklığı kokuyor.  

ADANALILAR SANDIĞA GİTMEYECEĞİZ DEDİ
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, Adanalılar sandığa gitmeme kararı alarak, yöneticilerin vaatlerine güvenmemeye başladılar. Temizlik, alt yapı ve sosyal hizmetler gibi temel ihtiyaçların karşılanamaması, halkın isyanını tetikliyor. Esnafın ve vatandaşların çığlıkları duyuluyor, ancak acaba yöneticiler duyabiliyor mu? Vatandaşlar unutulduğunda, sandığa gitmek de neyi değiştirebilir ki? Egemen Gazetesi olarak, Adana'nın gerçeklerini gözler önüne sermeye devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.